Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is het verschil tussen een netwerkbrug en een router ?
Bruggen en routers zijn hardware- componenten die worden gebruikt om verschillende segmenten van een netwerk aan te sluiten . Elk apparaat heeft een specifiek doel met een router is de meest populaire voor thuis -en kantoorapparatuur . Bruggen meestal gezien in grotere bedrijven met meerdere apparaten op het netwerk . Beide toestellen hebben voordelen , afhankelijk van de netwerktoepassing . Betekenis

Of het nu een router of een brug gekozen voor het netwerk , zowel hardware- apparaten aan te sluiten meerdere machines . Dit is gunstig voor netwerkbeheerders die moeten machines in een groter kantoor met verschillende gebieden te dekken verbinden . Een brug en een router bevinden zich normaal gesproken in een lokaal netwerk ( LAN ) kast, dat is een centrale locatie voor alle netwerkapparatuur .
Router

Routers
zijn zogenaamde " slimme" netwerkapparatuur . Routers kunnen IP-adressen toewijzen aan computers , websites filteren , blokkeren ongeautoriseerde verkeer en route communicatie van de ene sectie van het netwerk naar het andere . De router dient als een gateway tussen het interne netwerk en het internet . Het kan helpen bij de bescherming van de interne netwerk tegen hackers .
Bridges

Bruggen
zijn niet " slimme " apparaten beschouwd . Een brug biedt minder configuratie-opties en voordelen dan een router . Een brug verbindt gewoon twee delen van het netwerk zonder de mogelijkheid om te filteren , route of blokkeren alle verkeer . De brug ophaalt inkomend netwerkverkeer en stuurt deze naar de ontvanger machine . Deze apparaten hebben verschillende aansluitmogelijkheden , zodat ze bruikbaar zijn voor grote netwerken .
Overwegingen

Als de netwerkbeheerder heeft behoefte aan meer geavanceerde mogelijkheden , moet een router op het geïnstalleerd worden netwerk . Zoals ontwikkelingen in de computertechnologie , zijn nog aan zijn routers geworden integraal deel uit van netwerken . Bruggen worden gebruikt in het interne netwerk computers zonder de noodzaak van filters . Bruggen en routers worden vaak gebruikt samen om een ​​groot netwerk te creëren .
Protocol

Een router maakt gebruik van een TCP /IP adres om te bepalen waar een communicatie- pakket over het stuur netwerk . Het TCP /IP -adres is een reeks getallen die het adres van een computer in het netwerk te specificeren . Een brug gebruikt het MAC -adres van een computer . Het MAC is een hard-coded waarde op de netwerkkaart die de computer identificeert . Een TCP /IP -adres kan worden gewijzigd op de computer . Maar het MAC-adres is permanent .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Crossover Cabl…
·Welke is beter een netwerk met…
·How Do You Log in om een Links…
·Auto- Discovery Protocol 
·Hoe maak je een permanente Dri…
·Hoe Anoniem Proxy Servers Blok…
·Peer - to-peer netwerk instell…
·Hoe maak je een Network Drive …
·How to Set Up een PXE Server M…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Toegang krijgen tot een AT & T Modem 
·Specificaties voor Ethernet-kabels 
·Virtual Internet Protocol 
·Hoe maak je een signaal met Westell Vers…
·Hoeveel kost een Wireless Internet Adapt…
·Hoe maak je een WRT54G router Sluit Na e…
·Hoe vindt mijn Netgear WAN 
·Hoe een IP configureren op een Cisco Rou…
·Hoe maak je een Vlan Stretch tussen twee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com