Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Peer - to-peer netwerk instellen
Peer - to- peer netwerken worden onderscheiden van client - server netwerken in dat er geen aangewezen computer die data-opslag , bedrukt of voor andere diensten die normaal door een centrale server biedt . Afhankelijk van of je peer-to - peer netwerk is bekabeld of draadloos , zal je nodig hebt om bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen om de veiligheid te garanderen voor uw gebruikers , alsmede de benodigde netwerk- efficiëntie en prestaties te bieden . Netwerk Grootte

De typische maximale aantal apparaten op een peer-to - peer netwerk is 10 , of uw netwerk is bekabeld of draadloos . Voorbij dit nummer , voorstelling begint te degraderen en de productiviteit daalt snel meer machines worden toegevoegd . Met een netwerkschakelaar dan een minder efficiënte hub verlichten sommige van deze , maar het beste deze met 10 als maximum . Daarna is het tijd om een server - based geschakeld netwerk overwegen om een ​​gebruiker opstand te voorkomen .
Wired Netwerken

Het opzetten van een bekabeld peer-to - peer-netwerk is relatief eenvoudig en bestaat voornamelijk uit het aansluiten van de computers met een hub of switch . Als u besluit om statische IP-adressen toe te wijzen aan de machines , moet je een zekere mate van netwerkconfiguratie te doen op een ieder , maar Windows maakt het ook voor de automatische IP- adressering . Als u bent verbonden in een netwerk geschikte printers , moet u wellicht een aantal configuratie doen daar ook. Als u het delen van printers die zijn aangesloten op computers , de taak is veel gemakkelijker , en Windows faciliteert dit zeer goed .
Werkgroepnaam

Of uw netwerk is aangesloten of draadloos , moet u een werkgroep naam in te stellen , zodat alle computers kunnen elkaar zien . In nieuwere versies van Windows , de standaard is " MSHOME , " terwijl de oudere versies standaard op "WERKGROEP ". Zorg alleen wel dat alle computers dezelfde werkgroepnaam . Deze instelling vindt u op de rechtermuisknop te klikken "Computer " en te klikken op de "Eigenschappen "-link , vervolgens op het tabblad " Computer Name " .
Bekabeling voor Wired Netwerken

als je moet rennen kabels door muren of plafonds , zorg ervoor dat u niet de bekabeling lopen over tl-verlichting of in de buurt van elektrische draden . Beide veroorzaken elektromagnetische interferentie ( EMI ) en kan grote schade aanrichten aan uw netwerk . Tenzij je gewoon loopt de kabel rond de plinten en ponsen van gaten om de route van de kabel door , is het het beste om een ​​professioneel netwerk kabel installateur om dit voor u te behandelen krijgen . Het is ook belangrijk om de maximale lengte weet voor een typische netwerkkabel is ongeveer 100 meter , of ongeveer 300 meter.
Wireless Network Security

Terwijl bedrade netwerken zijn relatief beveiligen zonder encryptie , hetzelfde geldt niet voor draadloze netwerken . Encryptie is een vereiste als u wilt dat uw gegevens veilig te zijn tegen nieuwsgierige ogen . Als u uw draadloze netwerk op te bouwen , of met behulp van een draadloos toegangspunt of een ad-hoc -netwerk , moet u opgeven de sterkste encryptie beschikbaar is uw computers zal ondersteunen . Je moet ook configureren een codeerwachtwoord dat is niet makkelijk te raden of koppelen aan uw huis of bedrijf . Hoe langer het wachtwoord , hoe sterker de codering , en het minimum moet zijn acht tekens .

Draadloze netwerken
standaard uitzending een netwerknaam ( SSID ) . Als uw peer-to - peer-netwerk gebruikt een draadloos toegangspunt , heeft u de mogelijkheid om de uitzending , die uw netwerk veiliger maakt schakelen . Als u gebruik maakt van een ad-hoc -netwerk u niet over deze optie , dus moet je de naam van het netwerk enigszins duister te maken , maar schrijf het op zodat u alle computers configureren om verbinding te maken met het onbekende netwerk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een bladeserver Zo…
·Hoe je netwerk Windows XP Home…
·Hoe maak je een DVI- aansluiti…
·Wat zijn MTU -instellingen ? 
·Overschakelen van een router o…
·Toegang krijgen tot een Window…
·Hoe kan ik een gebruiker blokk…
·Hoe te Enter de Wireless Adapt…
·Hoe maak je een WebDAV maken o…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je een Wi - Fi Repeater Setup 
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
  Netwerken Articles
·Wat is het Windows- protocol ? 
·Hoe maak je muziek via een netwerk 
·Wat is een Null Modem Cable & Hoe wordt …
·Hoe de DNS configureren in Virtual PC 
·Heb 802.11n draadloze kaarten werken all…
·De nadelen van asymmetrische encryptie 
·Geschiedenis van Data Communications 
·Network Intrusion en Attack Detection an…
·Hoe maak je een router voor Remote Acces…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com