Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe kan ik een Intranet Server Beveilig
Naarmate meer bedrijven toe te voegen intranet servers om hun zakelijke netwerken , het risico van een inbreuk op de beveiliging te verhogen . Er is vaak een neiging los om op beveiliging van in servers , omdat zij niet worden blootgesteld aan het publiek . Echter , zijn veel van dergelijke inbreuken veroorzaakt door werknemers van het bedrijf , en in dergelijke gevallen externe veiligheid maatregelen zijn van geen effect . Is het noodzakelijk dat bedrijven die intranetservers implementeren ook geluid security policies en procedures die deze servers regeren , implementeren , zodat het bedrijf kan genieten van de grootste mate van informatiebeveiliging mogelijk . Instructies
1

Zet de intranet -server achter een gesloten deur . Dit zal helpen om opzettelijke en onopzettelijke ongelukken te voorkomen . Hoewel het lijkt misschien een voor de hand liggende stap zijn , zijn er velen die dit niet een simpel ding doen doen om de fysieke veiligheid te bieden voor hun intranet servers . Kopen van 2

Breng essentiële updates en beveiligingspatches . Aanbieders van serversoftware zijn voortdurend verstrekken van fixes voor gaten in de beveiliging die zijn ontdekt , en deze moeten worden toegepast op de server op de vroegst mogelijke gelegenheid om de blootstelling aan bekende exploits zo laag mogelijk te houden .
3

Implementeer een sterk wachtwoordbeleid . Dit moet een vereiste minimale lengte , gewenste teken variatie en vereiste wachtwoord intervallen omvatten . Typisch een wachtwoord moet minimaal acht tekens lang zijn , moet ook cijfers en hoofdletters en kleine letters en dient ten minste om de 90 dagen of minder worden veranderd .
4

Schakel onnodige services . Als de server moet worden gebruikt om te dienen tot HTTP pagina's , dan schakelt u FTP- , SMTP- en andere protocollen die beveiliging blootstellingen uitvoeren . Als de server een DNS /DHCP-server , zet dan al het andere af . Beperk de actieve dienstverlening op het intranet server om alleen die dingen die het bedoeld is om te presteren .
5

Voer willekeurige security audits . Herziening van de logs om te zoeken naar inbraakpogingen , controleren op verdacht uitziende gebruikersnamen en wachtwoorden , en controleer de lijst met processen te zien als onnodige services zijn ingeschakeld. Deze zorgvuldigheid is een vereiste , ongeacht de mate van automatisering die u in uw bedrijf hebben geïmplementeerd .
6

Ontwikkelen en implementeren van een veiligheidsbeleid te intranetservers regeren . Als u niet beschikt over een definitief beleid op papier , dan is er een standaard beleid in de plaats , dat is dat de beheerder stelt zijn eigen veiligheidsnormen . In dit geval is er geen echte verantwoordelijkheid voor de beveiliging van het intranet servers .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe Computer Tracks Reinig 
·Wireless Router Network Securi…
·Encryptie Met RMS 
·Hoe maak je een Business Firew…
·Hoe je Ping Sweep Prevent 
·Hoe kan ik een SSL- sleutel te…
·Wat is een HTTP-proxy instelle…
·Wat doet een NAP-client Do 
·Categorieën van Intrusion Det…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een e-mail Command Line Lees…
·Het wijzigen van de Domain Controller Na…
·Multihoming Technieken 
·Richtlijnen voor de beveiliging van info…
·Hoe te verbinden Twee Apple laptops een …
·DMP Protocol 
·Hoe te Whitelist Emails voor AOL 
·Hoe te VLC streamen naar Blu - Ray 
·Hoe Hook Up een Ethernet Switch 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com