Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
DMP Protocol
DMP staat voor Direct Messaging Protocol . Protocollen zijn richtlijnen voor hoe u gegevens tussen apparaten , spelling, uit , bijvoorbeeld , hoe een apparaat zal verklaren als het de gegevens ontvangt , en hoe het andere apparaat zal verklaren dat het klaar is sturen overbrengen . DMP is een protocol voor de communicatie tussen de bericht transfer agents , de programma's die e-mailberichten route naar hun juiste bestemming . AMQP

DMP
heeft zijn wortels in de Advanced Message Queuing Protocol . De AMQP Working Group streeft naar een protocol voor alle internet messaging ontwikkelen. Terwijl AMQP messaging is sneller dan de traditionele protocollen , het is trager dan sommige prestatiegerichte messaging-systemen . Messaging met de DMP -protocollen verbetert de prestaties boven AMQP , waardoor applicaties tot 130.000 berichten omgaan met een tweede plaats van alleen 20.000 . Met DMP , servers ontwikkelen van een kleinere boodschap achterstand , waardoor het risico van de server onvoldoende geheugen vermindert .
Doel

De AMQP gemeenschap
bedacht DMP om te gaan met een specifieke AMQP probleem . AMQP altijd stuurt berichten naar een server message queue , die overbodig is geworden omdat elk bericht eindigt ook in een prive- wachtrij als het de ontvanger bereikt . Met de DMP -protocol , kunnen servers een wastafel te creëren - een algemene uitwisseling van berichten - of het opzetten van een feed, die een directe messaging link naar een bepaalde toepassing - . Plaats van vasthouden van de berichten in een wachtrij
< br >
DMP

een client applicatie die wil DMP verzoeken gebruik maken van een " lease " om berichten te verzenden naar de gootsteen of ontvangen van een feed. Als de server keurt de huurovereenkomst , de klant opent een nieuwe verbinding met de server , die vervolgens schakelt de verbinding met DMP . Dit werkt het beste met een hoog - volume -uitwisseling die slechts een paar persoonlijke wachtrijen nodig . Zoals DMP verhoogt het aantal client - server -verbindingen , servers die duizenden klanten te behandelen gelijktijdig kunnen moeite opening feeds voor hen allen .
Implementatie

Direct Mode
is methode AMQP voor de uitvoering van DMP . Om DMP gebruiken , een toepassing een compatibele server en een compatibele client library . Met ingang van de datum van publicatie , maar het OpenAMQ server implementeert Direct Mode . Toepassingen die DMP gebruiken kunnen naast toepassingen met behulp AMQP bericht transfers werken , maar ze kunnen niet dezelfde wachtrijen te delen . Een toepassing die gebruik AMQP kan echter communiceren met een applicatie met behulp van DMP . De werkgroep stelt dat het hoopt te voeren over de verbeterde prestaties van DMP in latere versies van AMQP .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Internet - Based Network Time …
·Hoe te loggen als een gebruike…
·Hoe kan ik een printer met beh…
·Hoe maak je een Subdirectory 
·TightVNC Verbreekt tijdens het…
·Hoe te Friendly Poortnamen con…
·Redenen voor het gebruik van g…
·Hoe je Bluetooth inschakelen i…
·Soorten Networks 
  Related Articles
Mesh Routing Protocol 
Hoe te GRE protocol 47 inschakelen op ee…
Hoe te activeren SSDP Protocol 
Wat Wireless Protocol is het meest veili…
Radio Communications Protocol 
Mobiele ad hoc Network Routing Protocol 
Inter - Access Point Protocol 
Hybride Wireless Mesh Protocol 
Manet Routing Protocol 
  Netwerken Articles
·Hoe te bezuinigen uw tijd op Facebook 
·Hoe kan ik een Arris modem Problemen 502…
·Hoe maak je een System Transfer Boost 
·Is een Gateway hetzelfde als een router …
·Hoe kan ik op afstand Verander de naam v…
·Hoe je WEP Crack voor SMC 
·Hoe maak je een Motorola USB Modem verbi…
·Hoe te testen VoIP Wachttijd 
·VoIP hardwarevereisten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com