Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
VoIP hardwarevereisten
Voice over Internet Protocol , algemeen bekend als VoIP , is een technologie die is het veranderen van het landschap van de voice - gebaseerde communicatie . Videogesprekken , conferencing , voice modificatie , gespreksopname , beller-ID spoofing en andere functies zijn nu gemakkelijk toegankelijk . Lange afstand is niet langer een factor en real - time spraak -, data- en videocommunicatie kunnen vrijwel direct optreden . Met een aantal elementaire hardware , kunt u beginnen te experimenteren met VoIP vandaag . Stem Router

Net als de meeste routers , voice routers kunt u een computer verbinding met het internet . Voice -routers bieden ook poorten die u toelaten om standaard telefoons hechten . Deze poorten worden geoptimaliseerd om functies zoals echo , DTMF toon detectie en voice compressie bieden . Als u al een router en niet wenst te vervangen , kunt u een analoge telefoon adapter of ATA krijgen , en sluit deze aan op uw router te voorzien poorten waarop u een telefonisch bevestigen .
< Br > analoge Telefoon Adapter

ook bekend als VoIP gateways , analoge telefoon adapters sluit u een gewone telefoon naar een VoIP-netwerk . De adapter wordt vaak aangesloten op een bestaand netwerk en geconfigureerd om te communiceren met geprefereerde VoIP-service van de gebruiker . Hoewel software gateways zijn beschikbaar , het kiezen van een ATA biedt u de voordelen van het werken direct uit de doos zonder het oplossen van problemen en het hebben van een hoger niveau van beveiliging dan openbaar beschikbare software-oplossingen .
IP Phone < br >

IP -telefoons
zijn handig omdat ze kunnen worden aangesloten op een gewone router zonder de noodzaak van een adapter . Ze zien er net als gewone telefoons , maar hebben Ethernet-poorten in plaats van gewone telefoon -aansluitingen . Hoewel ze zijn erg handig , mag thuisgebruikers niet kiezen voor IP-telefoons vanwege hun hoge prijzen . Bedrijven kunnen echter ze waarde voor de vele functies die zij leveren, zoals voice encryptie , headset ondersteuning en programmeerbare knoppen . Thuisgebruikers kunnen vaak doen zonder deze extra's .
Computer Workstation

Workstations
kan worden gebruikt in combinatie met oplossingen zoals voice routers of als stand - alone oplossing met behulp van een SIP- softphone en een headset . Diensten zoals Skype oproepen kunnen worden gemaakt van een computer zonder de aankoop van dure hardware . Helaas , aanpak beperkt je mogelijkheden . Voor een, softphones beperk uw IT-middelen . Als u gebruik maakt van uw werkstation voor andere taken , kunt u soms interfereren met deze taken of vice versa . In het algemeen , werkstations met softphones zijn goed als de kosten een probleem , terwijl andere oplossingen de voorkeur als je een aparte , ingekapselde apparaat nodig.

Previous: Next:
  Voice Over IP
·VoIP & Thuis Alarmen 
·De Gemiddeld VoIP Packet Size 
·Hoe te verwijderen VoIP Echos 
·VoIP-providers Net als bij Sky…
·Nortel VoIP Training 
·Hoe maak je Kies een VoIP -num…
·Hoe je IP Office License Keys …
·Hoe maak je een Ventrilo serve…
·Hoe te Breedband Test voor VoI…
  Related Articles
Draadloos High Speed ​​Internet Eisen 
Welke hardware is nodig om draadloos te …
Hardware Netwerk Tutorial 
Eisen voor een Wireless Printer 
Vereisten voor het instellen van een In …
Wat is Wireless VoIP ? 
Hoe je draadloze netwerkapparatuur insta…
Wireless LAN Eisen 
De systeemvereisten voor een Linksys WMP…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een 2 nieuwe computer verbin…
·Hoe Is VoIP Omgerekend naar TDM ? 
·Lantek Cable Tester Specificaties 
·Hoe om te controleren op het internet up…
·Wat is Oddcast ? 
·Hoe kan ik een antenne aansluiten op een…
·Hoe je Internet Key Exchange Beveiliging…
·Hoe vindt u de domeinnaam van een Machin…
·Hoe vindt u uw lokale IP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com