Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe de ICMP Time Exceeded op een Cisco -router blokkeren
U kunt voorkomen dat kwaadwillende hackers en Internet botnets uit het in kaart brengen van uw interne prive netwerk en het verkrijgen van toegang op afstand tot uw netwerkinfrastructuur door het configureren van uw netwerk edge apparaten mapping verkeer te blokkeren . ICMP Time Exceeded pakketten worden vaak gebruikt door hackers om prive-netwerken in kaart alvorens een aanval . Configureren Cisco routers gelegen tussen het internet en uw prive- netwerk om mapping te voorkomen door het blokkeren van uitgaande ICMP Time overschreden pakketten. Wat je nodig hebt
Microsoft Windows 7 -computer met een seriële poort geïnstalleerd
Cisco seriële console -kabel die bij de Cisco router
Bevoorrechte Exec wachtwoord op de router van Cisco overgenomen van de router administrator
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de negen pins connector einde van de Cisco seriële console -kabel aan op de seriële poort van de computer met Windows 7 . Sluit de acht -pins RJ45- connector op de poort " Console " op de Cisco router . Kopen van 2

Klik op de knop "Start " op de Windows 7 taakbalk van de computer en klik op " Internet Explorer " in het menu dat weergegeven . Typ de URL naar de " PuTTY Download pagina " website in de adresbalk in de buurt van de bovenkant van het venster van Internet Explorer browser en druk op de " Enter" knop .
3

Klik op de " stopverf . exe "of " puttytel.exe " downloadlink gelegen in het midden van de webpagina . Klik op de knop "Opslaan" in het venster dat verschijnt en noteer de naam van de map in de "Opslaan in " drop-down box .
4

Navigeer naar de directory vermeld in de vorige stap en dubbelklik klik op de ' putty.exe "of " puttytel.exe " bestand gedownload en opgeslagen op de computer . Klik op " serial " in de linkerbenedenhoek van het venster dat verschijnt . Schrijf " COM 1 " of de naam van de COM-poort waarop de seriële kabel is aangesloten op de " seriële lijn aan te sluiten op " tekstvak . Klik op de " flow control" drop-down box en klik op "Geen" in de lijst die verschijnt .
5

Klik op de "Open" knop aan de onderkant van de " PuTTY Configuration " of " PuTTYtel Configuration " venster . Tik op de " Enter " -toets drie keer of totdat de Cisco opdrachtprompt verschijnt .
6

Enter " staat " op de opdrachtregel en tik op de toets " Enter " . Typ de Bevoorrechte Exec wachtwoord in als hierom wordt gevraagd en druk op de toets " Enter " . Schrijf "show toegang-lijst " op de opdrachtregel en druk op de toets " Enter " . Let op de toegang-lijst nummers weergegeven in de command line uitgang .
7

Schrijf " config term " bij de opdrachtprompt en druk op de " Enter " -toets . Type " toegang-lijst 100 ontkent icmp elke elk moment overschreden " op de opdrachtregel , behalve de plaats van de " 1aa " met een getal tussen 100 en 200 , die niet in de "toon toegang-lijst " command line uitgang wordt vermeld . Druk op de toets " Enter " .

Type " -interface serial 0 " 8 bij de opdrachtprompt , behalve vervangen " serial 0 " met de naam van de router interface waar u wilt blokkeren ICMP Time overschreden berichten . Tik op de toets " Enter " .
9

Enter " IP-toegang - groep 100 out " op de opdrachtregel behalve vervangen " 100 " met het nummer dat aan de toegang-lijst net geconfigureerd en druk op de " Enter " . Typ " exit " bij de opdrachtprompt en druk op de "Enter " . Schrijf " end " op de opdrachtregel en druk op de toets " Enter " .
10

Enter " copy run start" bij de opdrachtprompt en tik op de toets "Enter" om de configuratie op te slaan . < Br >

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe kan ik een IP Sniffer Gebr…
·Network Node Validatie 
·Wat is Cisco RADIUS ? 
·Over Dedicated Server Monitori…
·Tools & Technieken gebruikt in…
·Network Access Authentication …
·Anomalie -Based Network Intrus…
·Wat moet ik doen als een grati…
·Veiligheid van Wi - Fi en Cred…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Optimum Voice Install 
·Hoe de Password Reset op de Belkin F5D72…
·Hoe te updaten DD - WRT 
·Hoe een Mail Server Creëren 
·Hoe te Cookies verwijderen Vanuit het Ne…
·Hoe maak je een Wireless netork /Router …
·Hoe het opzetten van een breedbandnetwer…
·DIY WiFi Enclosure 
·Hoe je draadloze netwerkapparatuur insta…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com