Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De voordelen van Client Server Systems
In een eenvoudige client- server -systeem , een server controleert en beheert een groep van computers genaamd werkstations . Een server kan meerdere programma's en middelen die kunnen worden gebruikt werkstations . Het kan ook fungeren als een centrale opslagplaats van alle bestanden en lopende processen in het systeem . Terwijl een client- server systeem duur in te stellen kunnen zijn , de flexibiliteit , schaalbaarheid , toegankelijkheid en het biedt op de lange termijn meer dan gecompenseerd het nadeel . Gecentraliseerde

Files
, programma's , en zelfs printers kunnen worden gedeeld in een client- server systeem . Werkstations kunnen programma's en toegang tot bestanden van de server , wat het makkelijker maakt om netwerkbronnen beheren en back-up uitvoeren . Het verwijdert de last op elk werkstation in het geval van verlies van gegevens. Ook, in plaats van het installeren van een printer voor elk werkstation , een server kan een printer , dat bespaart niet alleen geld, maar ruimte ook te delen . Een server kan ook beheren en implementeren beveiligingsbeleid over het netwerk . Het beschermt het netwerk tegen aanvallen van buitenaf veroorzaakt door dolende beleid van individuele gebruikers . Een client- server systeem kan sneller reageren op bedreigingen omdat servers toezicht netbeheer en kan detecteren inbraak via haar gecentraliseerde management applicaties .
Scalable

In het geval dat een werkstation is verloren of beschadigd , vervangen en opnieuw gaan gebruiken met dezelfde set van applicaties en het beleid is gemakkelijk omdat servers deze middelen kan opslaan . Wanneer nieuwe werkstations worden toegevoegd , kan een server onmiddellijk en automatisch configureren van de set van beleid en toepassingen die het nodig heeft . Er is geen noodzaak om programma's apart installeren op elk werkstation en hun beveiligingsbeleid configureren .
Flexibele

Een client -server systeem kan het netwerk eenvoudig aanpassen aan upgrades en nieuwe technologieën . Een nieuw besturingssysteem of een software- upgrade kan worden uitgevoerd vanaf de server over het netwerk zonder veel downtime of overlast voor gebruikers . In een peer-to - peer- netwerk waarin elke computer fungeert onafhankelijk , upgraden naar een nieuw besturingssysteem zou betekenen van de ene computer naar de andere te upgraden . Afgezien van de taak zijn vervelend , computers ervaren een downtime tijdens de upgrade . In een client- server systeem , belangrijke upgrades en updates worden automatisch na kantooruren ingezet om eventuele downtime te voorkomen .
Toegankelijk

Een client -server systeem kan worden ingesteld met een externe toegang . Het betekent dat gebruikers kunnen het netwerk veilig toegang van buitenaf . Servers die toegang op afstand bieden verschillende type beveiligde verbinding zoals draadloze , virtual private network ( VPN ) , of dial - up toegang op afstand mogelijk te maken. Terwijl het handhaven van de veiligheid van het netwerk , een client- server systeem biedt de gebruikers het comfort en gemak van toegang tot het netwerk van buitenaf , of het nu ' is een snelle toegang tot e-mails of een werk van thuis privilege controleren .
< br >

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te verbinden met een netwe…
·Sonicwall DHCP-opties 
·? Wat is het verschil tussen e…
·Hoe kan ik een netwerkprinter …
·Hoe het opzetten van een netwe…
·Hoe maak je een Vista Business…
·Spiceworks Zal niet Inventaris…
·GARP Protocollen 
·Hoe om gegevens van de ene com…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te Prestatie Boost voor een Sprint O…
·Hoe om WiFi Signal Boost voor een laptop…
·Hoe te TAPI gebruiken met Cisco Call Man…
·Hoe te Traceroute in Windows 
·Mijn draadloos netwerk zal geen verbindi…
·How to Set Up een Tenda 5 - Port Fast Et…
·Hoe te verbergen SSID op een Linksys Rou…
·Hoe wijzig ik de instellingen op een AT …
·Wat gebeurt er als een U Steek een Cat 5…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com