Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat gebeurt er als een U Steek een Cat 5 -kabel Van een Network Switch In een WAN ?
Een netwerk switch is het centrale inrichting die samen met elkaar verbindt alle computers en de printer op een lokaal netwerk . Wide Area Networks , waaronder het internet , gebruikt u een andere aanpak van het systeem in een LAN en gebruik routers in plaats van schakelaars . Beide adresseringssystemen moet bemiddeld en de verschillende protocollen van beide typen netwerken te overbruggen . Deze taak wordt meestal uitgevoerd door een netwerk gateway . Cat 5 kabel

Cat
5 Unshielded Twisted Pair is een type kabel aanbevolen voor LAN's door de Ethernet-standaarden . Het is niet de enige kabel die kan worden gebruikt met Ethernet , maar het is de goedkoopste . Zoals de meeste LAN's in de wereld gebruiken Ethernet voor hun fysieke specificaties , Cat 5 UTP is de meest geïmplementeerde LAN-kabel in de wereld .
Unshielded Twisted Pair

Cat
5 Unshielded Twisted Pair is de meest voorkomende vorm van Ethernet-kabel , want het is de goedkoopste van de Ethernet aanbevolen kabels . Dit is omdat het niet een beschermend schild onder de kunststofmantel bevat . Afscherming blokken elektromagnetische interferentie . UTP niet nodig omdat de acht draden bevat zijn gegroepeerd in paren en de twee draden van elk paar , waarbij de positieve en negatieve paden van een compleet circuit vertegenwoordigen , worden rond elkaar . Deze configuratie annuleert magnetische interferentie door het brengen van de magnetische velden van de draden in contact . Van de vier paren slechts twee dragen een signaal op een standaard netwerk . Dit zijn de ontvangen pad en de zendpad .
Straight Through Kabel

Cat
5 UTP -kabel is beëindigd door een RJ45-connector aan elk uiteinde . De bedradingsschema voor een standaard kabel verbindt de positieve van de zendpad naar dezelfde genummerde pen in de connector aan elk uiteinde van de kabel . Hetzelfde geldt voor de negatieve draad van de zendschakeling , en de positieve en negatieve draden van de ontvangst circuit . Dit heet een ' straight through " -kabel . Computers alleen luisteren voor inkomende gegevens over de ontvangen pad en alleen gegevens over de zendpad zenden . Netwerkapparatuur, zoals switches zijn ontworpen met dit in gedachten , zodat ze zenden op het ontvangpad en gegevens over de zendpad ontvangen . De contacten voor de ontvangst pad en de zendpad in hun havens worden teruggedraaid .
Schakel naar Gateway

Inpluggen een Cat 5 kabel van een LAN naar een WAN omvat het verbinden de schakelaar van de LAN naar gateway van het netwerk . Gateways zijn netwerkapparaten zoals switches en dus hebben ze hun netwerkpoorten achteruit bedraad . De schakelaar aansluiten op de gateway met een recht door kabel niet zou werken . Twee alternatieve strategieën zal een succesvolle verbinding in te schakelen . De eerste is om een crossover kabel te gebruiken . Dit is nog steeds Cat 5 UTP , behalve het verzenden en ontvangen van pad wisselen dan in de pin toewijzing van de connector aan het ene uiteinde . De andere optie is om een ​​speciale poort op de switch . Alle schakelaars hebben een uplink-poort . Deze is speciaal ontworpen voor het aansluiten van routers , gateways of andere netwerkapparaten . De bedrading in de uplink-poort is dezelfde als die in de netwerk poort van een computer - het wordt niet teruggenomen . Dus een schakelaar kan worden gekoppeld aan een poort met een recht door cat 5 kabel aangesloten op de uplink-poort.

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Cat 5 -kabel i…
·Web Proxy Autodiscovery Protoc…
·Hoe maak je een map op Homegro…
·Hoe maak je een gebruiker aan …
·Definitie van een Intranet Por…
·De voordelen van een PC thuis 
·Hoe maak je een Apple computer…
·Hoe kan ik XP toevoegen aan ee…
·Hoe te VTP Modes Configure 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
De Wireless Router maakt geen verbinding…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik bestanden op de host computer…
·Hoe te Lokaal beleid gelden voor alle ge…
·Hoe je bestanden via Bluetooth verzenden…
·Hoe maak je een huis draad voor een Cat …
·Hoe maak je een cantenna verdienen met R…
·Wat is de Extended Ping Command ? 
·Hoe te uploaden naar Walmart Van iPhoto 
·Heeft Bluetooth straling uitzenden ? 
·Star netwerkprotocollen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com