Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe u uw netwerk Vereenvoudig
Het ontwerpen van eenvoud in uw netwerk maakt het sneller en betrouwbaarder . Segmenteren van een drukke netwerk in verschillende sub - systemen vaak verbetert de prestaties . Als al uw segmenten vormen een verenigd netwerk , een segment naar beneden neemt het netwerk met het. Wanneer alle gegevenspakketten via hetzelfde netwerk , de kans op botsingen pakket toeneemt . Dit draagt ​​bij aan het werk van de servers moeten uitvoeren . Herverdeling van uw hardware in subnetten vereenvoudigt de bediening voor elk segment . Instructies
1

Voer een netwerk inventarisatie . Een minimale inventaris identificeert alle hardware in het netwerk , terwijl een meer grondige inventarisatie tracks software . Het is mogelijk om inventaris in persoon , of maken gebruik van een geautomatiseerde scanning agent om het netwerk voor u controleren .

Document 2 de netwerkarchitectuur , zodat u en uw collega's duidelijk zijn hoe alles in elkaar past . Het document moet onder meer hoe je routing werkt , hoe apparaten zijn geconfigureerd , en hoe het netwerk verbinding maakt met internet .
3

Pinpoint knelpunten en kwetsbaarheden in je netwerk . Als je een paar servers routeren van verkeer tussen twee computers , is een toegenomen vraag geplaatst op de servers . Als een van beide server down gaat , dat deel van het netwerk ermee gepaard gaat .

Segment 4 uw netwerk . Als een server handelt voornamelijk taken voor twee of drie werkstations , creëren een segment voor de werkstations afzonderlijk te functioneren. Koppelen met een brug naar de andere segmenten . De server concentreert haar aandacht op de werkstations en de interactie niet plaatsen zo veel eisen aan de rest van het netwerk .
5

Vereenvoudig hoe gebruikers toegang krijgen tot het netwerk . U kunt het netwerk op te bouwen rond applicaties , dan laat de architectuur bepalen de toegangsmogelijkheden . U kunt ook veilige toegangspunten voor draadloze apparaten , zoals laptops en smartphones , het netwerkbeheer eenvoudiger zal maken voegen .
6

Acquire nieuwe software en hardware om het systeem te vereenvoudigen . Microsoft Windows 7 , bijvoorbeeld , kunt u een standaard printer voor elke computer te selecteren , in plaats van elke keer dat u op het selecteren van een " Print ". Je kan ook Windows gebruiken om de draadloze router van uw netwerk te configureren .
< br >

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je switch Gegevensoverdrac…
·Hoe sluit ik een Virtual PC Cl…
·Hoe te zoeken welke server Uit…
·Hoe maak je een netwerkcompute…
·Hoe te verbinden Cat3 Ends 
·Protocol voor LLDP 
·Hoe je meerdere computers gebr…
·Hoe om te chatten over LAN 
·Hoe een DataShark RJ45 Network…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Hook Up Draadloos internet om een ​​…
·Wat zijn VoIP Telemarketing Uitrustingen…
·Hoe vindt mijn SMTP -server IP-adres 
·Hoe meer bandbreedte gebruiken op een Dr…
·Hoe maak je een HTTP -poort op een stati…
·Hoe kan ik een Elite Proxy Switcher Gebr…
·Hoe maak je een Ethernet veterklemmetje 
·De 2,4 GHz en 5 GHz Wireless Verschil 
·Kan de Belkin F5D9230 - 4 V3 Gebruik And…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com