Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Soorten draadloze kaarten
Omdat draadloze technologie is voortdurend in ontwikkeling , zijn er verschillende soorten draadloze kaarten beschikbaar , allemaal gebaseerd op verschillende standaarden en het toestaan ​​voor gebruik op verschillende netwerken . De overgrote meerderheid van draadloze technologieën zijn backwards compatible , dus zelfs als uw draadloze kaart is verouderd het kan nog steeds werken met een moderne draadloze router . Draadloze

Draadloze netwerken kaarten , of Wi - Fi-kaarten , zijn een middel van het aansluiten op het internet via draadloze routers . De draadloze kaart kan de gebruiker een internetverbinding tot stand zonder gebruik van een traditionele cat5 internet kabel . De technologie is gunstig voor vele doeleinden als het laat thuisgebruikers om hun internetverbinding in hun huis te delen , en het stelt bedrijven in staat om hun internetverbinding te delen met klanten .
Soorten kaarten
< br > p Er zijn vele soorten draadloze kaarten met betrekking tot de huidige van de kaart . Er zijn notebook draadloze kaarten , die passen in het PCMCIA slot , geïntegreerde draadloze kaarten , die op hun notebook of desktop computers , desktop draadloze kaarten , die PCI-interface op het bureaublad te gebruiken om verbinding te maken met de computer kan worden geïnstalleerd , en USB draadloze kaarten , die verbinding kan maken naar desktop of notebook computers .
Standards

Naast de verschillende vormen van draadloze kaarten , zijn er verschillende normen voor elke kaart . De normen omvatten 802.11a , 802.11b , 802.11g en 802.11n . 802.11a nooit volledig betrapt op vanwege de kosten en is niet meer veel gebruikt . 802.11b werkt in de 2,4 gigahertz bereik en heeft een snelheid van 11Mbps , 802.11g heeft een kleiner bereik dan 802.11b maar heeft snelheden omhoog van 54Mbps , en 802.11n is de meest moderne standaard en biedt snelheden tot 150 Mbps .
< br >
Mobile Broadband-kaarten

Naast de standaard draadloze kaarten , zijn er ook mobiele breedband draadloze kaarten . Breedband mobiele draadloze kaarten zijn zeer verschillend van de standaard draadloze kaarten als zij toestaan ​​dat de gebruiker verbinding maken met een mobiele telefoon netwerk om verbinding met het internet . Het belangrijkste verschil is dat in plaats van aansluiting op een router , die moet binnen een paar honderd meter van de draadloze kaart , kan breedband kaarten aansluiten op het internet overal waar een mobiel telefoonnetwerk kan worden bereikt .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Voordelen van Wireless Network…
·Waar is de Network Scanner Too…
·Wireless Computing Risico's 
·Hoe maak je verbinding een Mac…
·Hoe veilig is WPA - PSK 
·Hoe uw draadloze Build for Ent…
·Waarom wordt mijn Sony WLAN ni…
·Hoe te Bruggen maken naar Draa…
·Hoe kan ik een draadloze inter…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Mijn Desktop Draadloos internet is erg t…
·Hoe het opzetten van een VPN- netwerk vi…
·Hoe te Log in op Mijn Ativa Router 
·Hoe maak je verbinding een Linksys Wirel…
·Hoe kan ik een Linksys Modem configurere…
·Hoe te installeren van een Linksys E1000…
·Hoe te Herstart NTP Client 
·Hubs in een Token Ring -netwerk 
·Het wijzigen van het NAT- type met een B…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com