Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe te verbinden PC met draadloze kaart te XBox Live-
Een PC met een draadloze kaart kan worden gebruikt in plaats van de XBox netwerkadapter om succesvol verbinding te maken met Xbox Live via een draadloos netwerk . Sinds de release van de Xbox Live in 2002 , hebben gamers geweest aansluiten via de dienst voor toegang tot exclusieve content en gebruik maken van online multiplayer mogelijkheid . Echter, de meeste Xbox -consoles ( met uitzondering van de Xbox 360 Slim ) niet de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met een Wi - Fi-netwerk . Door het aanpassen van uw Windows- netwerkinstellingen , kunt u verbinding maken met Xbox LIVE via je pc . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen

Plug 1 het ene uiteinde van de Ethernet- kabel aan op de XBox 360 Ethernet-poort , gelegen aan de achterkant van de console . Zodra de Ethernet-kabel goed is aangesloten de kabel zal een "klik " geluid te maken als de plastic vastklikt . Kopen van 2

Steek het andere uiteinde van de Ethernet -kabel aan op de Ethernet-poort van de pc 's , doorgaans op de PC's achterste .

Schakel de PC 3 . Laat Windows volledig is geladen . Klik op de knop 'Start' in de linkerbenedenhoek van het scherm . Klik op " Configuratiescherm " en scroll naar boven en klik op " Netwerk en internet " op de "Internet " opties venster te openen . Klik op " Network and Sharing Center " en vervolgens op " Netwerkverbindingen beheren . "
4

rechtermuisknop op uw primaire netwerkverbinding . Een drop-down menu zal verschijnen . Scroll naar beneden en klik op 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad "Delen" aan de bovenkant van het venster . Klik op het vakje met de titel " Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via de internetverbinding van deze computer . " Klik op "OK . "

Vermogen 5 op je Xbox 360 console . Laat de console volledig te laden . Druk op de " Xbox Guide " knop op het midden van je controller . De " Guide XBox " zal verschijnen . Scroll dan naar het tabblad "Instellingen " en klik op " System Settings . " Klik op " Network Settings . "

Klik 6 " bekabeld netwerk . " Klik op ' Configure Network . " Stel zowel het " IP -instellingen " en " DNS -instellingen" op " Automatic " door deze te selecteren met de " A " knop . De Xbox 360 zal dan test je Xbox Live- verbinding . Na voltooiing wordt u aangesloten op Xbox Live.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wireless Security Enabled Vs .…
·Hoe maak je een directionele a…
·Hoe het verhogen Range Met Mob…
·Hoe te verbinden met een Links…
·Hoe maak je een Wireless Range…
·Hoe Laptop draadloos aan de sl…
·Hoe maak je een computer Wirel…
·Hoe om te controleren voor Ill…
·Een tutorial over de AT & T Si…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe u Windows draadloos netwerk te confi…
·Wat is Network + certificering? 
·Hoe een IP-adres op Command zoeken 
·Hoe kan ik een Internet-verbinding Met e…
·Hoe kan ik een Dell -printer op Vista de…
·Zelfgemaakte Wireless parabolische anten…
·Hoeveel sneller is 18 Megabytes Download…
·Wat is een Proxy Server Firewall ? 
·Hoe u een proxy gebruiken om IP-Change 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com