Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe te Coova gebruiken Met DD - WRT
Een hot spot is gemaakt bij het plaatsen van een draadloos toegangspunt antenne in een exterieur gebouw locatie en laat het overbruggen met een ander draadloos toegangspunt router op een andere locatie , dus een internetverbinding overdragen van grote afstanden . Deze draadloze toegangspunten brug internet signaal aan elkaar , maar vaak een draadloos signaal door aan het interieur van een bouwconstructie , maar waarvoor een vaste verbinding , tenzij een meer functionele draadloze router wordt toegevoegd . Bij het opzetten van een draadloze hotspot van dit type , kan een ontwikkelaar of technicus besluiten Coova firmware te installeren op de hotspot access point verbinding met internet druppels te voorkomen , en de DD - WRT firmware op het interieur draadloze router om te zorgen voor een soepeler interieur draadloos signaaloverdracht . Instructies
1 Vouw draadloze verbinding via een hotspot .

Download en unzip de Coova firmware op een computer . kopen van 2

Sluit het draadloze toegangspunt primaire router op een computer via een Ethernet-kabel . Gebruik deze bekabelde verbinding uitsluitend voor firmware installeren . Open het toegangspunt admin panel .
3

Selecteer het tabblad "Upgrade " en zoek het Coova firmware op de computer . Verwachten dat de firmware -installatie om een ​​paar minuten te nemen en een automatische reset het toegangspunt routers .
4

Maak elke internet bandbreedte , snelheid of veiligheid wijzigingen in de configuratie van draadloze hotspot , zoals u gewend bent . De Coova firmware automatisch de instellingen te behouden en te zorgen voor een betere Internet signaaloverdracht tussen toegangspunten .
5

Noteer de draadloze MAC-adres hotspot WAN weergegeven in het admin panel . U kunt deze nodig heeft bij het installeren van de DD - WRT firmware .
DD - WRT firmware
6

Sluit een Ethernet- kabel aan op de poort aan de buitenkant toegangspunt route en lopen het aan de binnenkant van het gebouw en sluit deze aan op de eerste poort op de binnenkant router die u gebruikt . Bezoek de DD - WRT website om ervoor te zorgen het interieur router die u gebruikt wordt ondersteund door DD - WRT .
7

Bevestig een tweede Ethernet-kabel aan op de tweede poort van de draadloze router . Sluit het andere uiteinde aan op een computer voor installatie doeleinden .
8

Schakel eventuele antivirussoftware die u gebruikt , maar totdat je de firmware te installeren .
9

Plaats de installatie -cd verpakt met de router in de DVD /CD-apparaat . Wacht enkele seconden tot de installatiewizard te starten . Volg de aanwijzingen , en selecteer een draadloze gebruikersnaam en wachtwoord om de draadloze verbinding te beschermen . Klik op " Finish " wanneer de installatie is voltooid .
10

Open een webbrowser en bezoek de DD - WRT website . Kies de firmware-versie die geschikt is voor de router die u gebruikt . Druk op de download link naar de firmware te downloaden . Klik op het gedownloade pictogram tweemaal om de installatie te starten .
11

Open een webbrowser en voer het IP-adres van de router . De meeste routers zijn ingesteld op een standaard IP van 192.168.1.1 . Klik op het tabblad " Firmware Upgrade " en de knop "Bladeren" om de map DD - WRT lokaliseren . Selecteer de optie "Upgrade" .
12

Reset de router na de upgrade is voltooid door de stekker uit het stopcontact voor 60 seconden en opnieuw aan te sluiten om de macht . Wacht tot alle LED-lampjes te branden .
13

Koppel de Ethernet-kabel uit de router en de verbinding met het nieuw geconfigureerde draadloze hotspot netwerk via de computer een draadloze verbinding van uw .
< br >

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Gevaren van Wireless DSL 
·Bluetooth Voordelen & Nadelen 
·Hoe maak je draadloos streamen…
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Hoe te Firmware Flash op een d…
·Hoe stel ik een draadloze prin…
·Hoe te vertellen als ik een dr…
·Hoe maak je verbinding Xbox 36…
·DIY Draadloos Internet Antenne…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Veiligheid van draadloze netwerken voor …
·Hoe de TCP IP-instellingen in XP wijzige…
·Delen van een Fiber Optic Cable 
·De 11 Mbps Snelheid op mijn laptop is te…
·Hoe maak je Remote opnieuw opstarten van…
·Hoe te Mirrors installeren op een CentOS…
·Hoe Set Up hostheaders in IIS 
·De nadelen van een onafhankelijke ISP Ho…
·Hoe te Camtasia films Put in Joomla 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com