Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De nadelen van een onafhankelijke ISP Host
Grotere internet service providers ( ISP's ) krijgen soms kritiek van gebruikers met betrekking tot onbevredigende prestaties en een slechte klantenservice . Hoewel kleinere , onafhankelijke ISP's in staat het aanbieden betere dienstverlening op deze gebieden , ze zijn niet per se beter . Als u overweegt om met behulp van een onafhankelijke ISP host, moet u weten de nadelen die worden geassocieerd met hun diensten . Quality of Service

Een van de grootste problemen van onafhankelijke ISP's is de concurrentie van grotere rivalen . In een poging om te concurreren , onafhankelijke ISP's soms bezuinigen op hun infrastructuur om lagere prijzen op hun diensten aan te bieden . Een onafhankelijke ISP host kan meer data opslaan dan grotere providers bieden , samen met onbeperkt dataverkeer , gratis tools en nog veel meer voor minder dan $ 10 per maand . Het probleem met dit is dat , omdat de onafhankelijke ISP's actief zijn op kleinere winstmarges , een toename van de bandbreedte en opslagkosten kan verlamde een onafhankelijke ISP , wat leidt tot sub-par diensten die slechte uptime en lage snelheden omvatten .

Privacy Issues

Major ISP
hebben strikte beleid ten aanzien van hun gebruikers ' privacy en zijn over het algemeen onder veel meer controle dan hun kleinere collega's met betrekking tot hoe ze hun klanten behandelen ' persoonlijke informatie . Een groot bedrijf kan het risico niet bezoedelen zijn merk door betrokken te zijn bij illegale of verdachte activiteiten met betrekking tot privacy issues . Aan de andere kant , hebben onafhankelijke ISP's beschuldigd van het hosten van illegale content op hun servers en bespioneren van hun gebruikers voor reclame doeleinden . De Federal Trade Commission afsluiten van de onafhankelijke ISP Pricewert LLC in 2010 voor een dergelijke reden .
Poor Uptime

Een van de grootste problemen bij het kiezen van een ISP host is de uptime van de servers . Uptime is de hoeveelheid tijd die een server is operationeel . U wilt een internetprovider host die een betrouwbare uptime is te vinden , zo niet , kan je de toegang tot het internet beperkt . Onafhankelijke ISP's hebben meestal minder infrastructuur en kan niet de server redundantie van een grotere ISP , wat leidt tot meer server crashes en intermitterende uptime .
Kleinere User Base

U kunt denken dat een kleinere gebruikersgroep voordeel een onafhankelijke ISP zijn. Dit is echter niet het geval , omdat wanneer het informeren iemand van dezelfde ISP , het proces is meestal sneller dan wanneer de ander was een andere ISP. Dit is omdat de communicatie tussen servers in hetzelfde netwerk is sneller dan communicatie tussen servers van verschillende netwerken . Daarom is het hebben van een kleinere user base zal uw dienst leiden langzamer dan wanneer je deel uitmaakt van een grotere ISP 's netwerk te zijn .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik video kijken op Cir…
·Hoe Set Up BT Broadband 
·DNS Zone Types 
·Hoe je twee internetverbinding…
·Hoe de Exchange 2007 Logon.asp…
·Hoe de MSN Auto Sign Fix Out 
·Hoe je DHCP Repair op mijn com…
·Hoe maak je een Space Shift Bo…
·Op een enkele fax Online Stuur…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te decoderen Gecodeerde bestanden Wa…
·Hoe een computer te stoppen Oppakken Rad…
·Hoe Network Met een kabelmodem 
·How to Get Rid van een Blocker 
·Hoe te verzenden een gratis fax vanaf ee…
·Hoe de MTU -instellingen wijzigen op een…
·Hoe te versturen seriële commando via d…
·Hoe te vertellen als uw systeem is gehac…
·Voordelen en nadelen van e-Filing 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com