Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een Space Shift Box Zorg
Een ruimte shift box is een apparaat dat digitale content opslaat , zoals films , muziek en games , maar geeft toegang tot de media van andere computers en apparaten op een netwerk . U kunt een ruimte verschuiving doos maken vanaf elke computer geplaatst in een centrale locatie . Het doel van dit te doen is om alle media op een apparaat te houden en beschermen van de andere computers en apparaten in het netwerk van virus infiltratie . Wat je nodig hebt
Draadloze router Pagina 2 netwerkkabels
laptop of desktop voor media storage
draadloze kaart of attachment
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een draadloze router met het internet modem met een netwerkkabel vanaf de eerste poort van de modem naar de eerste poort op de draadloze router . Bevestig een tweede netwerkkabel van de tweede poort op de router aan op de netwerkpoort van een computer . Deze bedrade verbinding is alleen voor configuratie doeleinden . Plaats de installatie- schijf die met de draadloze router om de drivers te installeren kwam . Wacht tot de installatie om automatisch te starten . Kies een wachtwoord voor het draadloze netwerk wanneer gevraagd. Volgt alle overige installatie- instructies van de installatie-wizard en klik op " Finish " wanneer de installatie is voltooid . Verwijder de netwerkkabel gebruikt om het draadloze netwerk te configureren van de computer en de router . Kopen van 2

Sluit een USB draadloze bevestiging of kaart om apparaten die niet beschikken over draadloos netwerk integratie . Sluit elk draadloos apparaat of een computer op het netwerk door het selecteren van het pictogram voor draadloze communicatie . Voer het wachtwoord voor het netwerk u hebt gekozen bij het instellen van de draadloze router .
3

Kies een laptop of desktop naar de centrale ruimte shift doos zijn. Plan alleen het opslaan van uw media- en filmbestanden op deze computer . Door het gebruik van een laptop , kunt u het te houden in de buurt van uw TV en media center , maar u kunt de gegevens opslaan in een gebied ongezien door anderen .
4

thuisgroep maken op de computer die u kiest om te gebruiken als een ruimte shift doos . Klik op de knop "Start " en type " thuisgroep " in het zoekvak . Druk op de toets " Enter " . Klik op de "Create a thuisgroep " knop .
5

Controleer alle van de inhoud die u wilt delen met de andere apparaten op het Homegroup netwerk uit de lijst die verschijnt . Schrijf het wachtwoord dat wordt gemaakt . Je moet dit om de andere apparaten toegang tot de media .
6

Ga naar de andere computers of apparaten die toegang tot de media en klik op "Start . " Type " thuisgroep " in het zoekvak en klik op de nieuw gecreëerde Homegroup naam . Selecteer " Join " en typt u het wachtwoord die u hebt genoteerd .
7

Beslis of u een van de bestanden op deze computers zal delen . Om gegevens veiliger bewaren , kunt u ervoor kiezen om geen van de bestanden op deze computers te delen .
8

Sluit een VGA- kabel aan op de VGA-poort van een flatscreen-tv op de VGA -poort van de laptop of computer functioneren als de ruimte shift doos als je wilt films bekijken op een groot scherm formaat .
9

Toegang tot de films op andere computers of apparaten door de toegang tot de ruimte shift box via de " Homegroup . "

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een DNS- server Se…
·Kan ik Tether mijn iPhone aan …
·Hoe te herstellen Facebook Pag…
·Hoe het opzetten van een e-mai…
·Windows Server Security Zone -…
·Hoe om te controleren een Inte…
·Hoe maak je een Gigaset SE567 …
·Tutorial over hoe te versturen…
·DSL Vs . T1-lijn 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een D - Link DI - 624 Reset …
·Hoe Gebruiker Internet Activity Monitor 
·Hoe maak je een DNS- server Setup Test 
·Hoe te Optimaal Set Up een DIR - 625 Rou…
·Hoe maak je een beheerderswachtwoord voo…
·Hoe te verbinden met een draadloos netwe…
·Hoe Free Public Proxy Services 
·Hoe kan ik een envelop Bed Zorg 
·Hoe te Setup Internal LAN 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com