Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Voordelen en nadelen van e-Filing
Elektronisch indienen van uw belastingen kan een grote aanwinst voor veel mensen. Met behulp van technologie om direct te sturen de IRS uw belastingformulieren kan snel , efficiënt en eenvoudig. Echter , het systeem is verre van perfect en er zijn veel nadelen aan het gebruik ervan - een verbeterde beveiliging , technische problemen en de financiële kosten die het kan teweegbrengen voor sommige gebruikers . Hoeveel van een zegen het is om elke gebruiker moet worden afgewogen op basis van individuele omstandigheden . Speed ​​

Het eerste grote voordeel van het gebruik van elektronische indiening is dat het veel , veel sneller dan het gebruik van gewone postdiensten . Met behulp van het internet om uw belastingformulieren e-mail naar de IRS kan in enkele minuten worden gedaan in plaats van in dagen of weken . Daarnaast is er geen kosten hoeven te betalen voor de verzendkosten. De snelheid die u krijgt uw teruggave is veel sneller als je elektronische aangifte gebruiken . Het vereist dat u uw bankrekening , zodat een restitutie kan worden overgedragen .
Veiligheid

indienen van uw belastingformulieren elektronisch is niet zo veilig als het verzenden via de post . Voor degenen die gebruik maken van een dienst van derden om elektronisch op te slaan hun belastingen die derde fiscale informatie kunnen bewaren in het dossier voor een lange tijd , wat betekent dat meer mensen er toegang toe hebben . Als je gaat om te krijgen van een belastingteruggave en u wilt het zo snel mogelijk , je gaat te hebben voorzien routing nummer van uw bank en uw rekeningnummer voor directe storting . Voor degenen die willen minder mensen om hun informatie in het dossier hebben , traditionele , fysieke belasting vormen zijn de beste cursus .
Efficiency

Volgens nacubo.org , elektronische indiening van de belastingformulieren is efficiënter dan het indienen van fysieke belasting vormen . Deze efficiëntie komt van de diverse controles die elektronische belastingformulieren ondergaan . Het programma van de formulieren worden ingevuld op een controle uit te voeren en IRS computersystemen zal een tweede controle uit te voeren . Tegen de tijd dat de formulieren dan worden gecontroleerd door een echte , levende stof , hebben de meeste fouten zijn gevonden en gecorrigeerd . Volgens de IRS , in 2005 was er een 1 - procent fout op formulier 990 als elektronisch ingediend , maar er was een 30 - procent fout voor die fysiek ingediend .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe online Remote PC Access Op…
·Ethische kwesties voor het ver…
·Hoe je Real Media bestanden in…
·Hoe te Switch doen om de Switc…
·Hoe maak je verbinding een Ace…
·Wat is Enterprise Storage ? 
·Hoe te Thumbnails maken in Orb…
·Hoe maak je een VNC Luisteren …
·Bedrading een X.25 -netwerk 
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
  Netwerken Articles
·Verbinding maken met VNC Server 
·Hoe maak je een kabel signaaloverdracht …
·Hoe te X.509 certificaat Creëren 
·Hoe kan ik mijn computer te beveiligen i…
·Hoe Network Met een DSL -modem 
·Hoe te Sharepoint herstellen naar New Se…
·Hoe Personal Profiles Delete 
·Hoe te verbinden Twee Lans in aparte geb…
·Hoe kan ik uitbreiden van de draadloze d…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com