Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De regels voor de berekening van subnetten
Business of andere entiteiten met een groot aantal personeelsleden dat interne netwerken draaien scheiden vaak deze netwerken in subnetwerken om te beheren , waar internet verkeer gaat . Deze praktijk van " subnetten " creëert een structuur waarin bepaalde computers aangesloten op een netwerk worden gedefinieerd als onderdeel van een kleinere subnetwerk waarop internetverkeer wordt gerouteerd . Alle subnetten binnen een groter netwerk delen gemeenschappelijke netwerk identifiers , maar hebben ook hun eigen adres binnen het netwerk . Berekening deze adressen Zij bepaalt hoeveel computers verblijft in het subnet , evenals het manipuleren van de eigenschappen van binaire IP -adressen een IP adres

Internet Protocol
( IP ) adressen zijn speciale reeksen nummers die een computer duiden op een netwerk . Elk adres is verdeeld in vier nummers , variërend van 0 tot 255 , gescheiden door punten , zoals 168.197.1.1 . Geen twee computers op hetzelfde netwerk moeten dezelfde IP-adres : dit zal leiden tot willekeurige data verlies of verwarring in het netwerksysteem . Bovendien zal een computer op meerdere netwerken meerdere IP-adressen hebben , een uniek adres voor elk netwerk .
Binaire getallen en IP-adressen

IP-adressen
zijn verdeeld in vier cijfers . Computer experts worden dit " octets " dat elk getal een reeks van acht binaire getallen . Aangezien een reeks van acht binaire cijfers kan een maximum waarde van 255 vertegenwoordigt de maximale waarde van een IP adres 255.255.255.255 . Een binaire aantal 00000101.10000001.00010010.00100001 vertaalt naar een IP -adres van 5.129.18.33 . Door het manipuleren van de binaire waarde van een IP-adres , kunnen netwerkbeheerders subnet " maskers " om subnetten bepalen creëren .
De Grootte van het subnet

Vóór alles moet de grootte van de subnet bepaald . Deze grootte bepaalt hoeveel bits in het IP-adres dat wordt " gemaskeerd " door een subnet mask , wat een IP -adres voor subnetten lijkt . De grootte van het subnet bepaalt het masker : het aantal cijfers nodig voor het masker wordt bepaald door het aantal computers vereist in het subnet . Zo worden als 40 computers nodig in het subnet , en de netwerkbeheerder bepaalt opzij te zetten 50 tot groei op te vangen , de minimale kracht die we kunnen verhogen tot onder 50 is 6 ( 2 tot de zesde macht = 64 ) wat betekent dat een minimaal 6 binaire cijfers zijn vereist .
de grootte Bepaalt het masker

kennen van het aantal computers in het subnetwerk , kan de netwerkbeheerder een subnet mask maken welke routes gegevens naar een subnet . Stel bijvoorbeeld dat de beheerder wil een subnet te maken op het domein 198.162.1.0 met 10 computers . Het minimum aantal cijfers nodig om 10 computers vertegenwoordigen is 4 , omdat 2 tot de macht van vier is 16 . De beheerder zou een masker waarin alle getallen in het masker voor de 4 cijfers zijn 1 te creëren , en de vier subnet cijfers 0s zou zijn . De oorspronkelijke IP- domein en subnet mask zou er als volgt uitzien :

IP Domein
: 11000000.10101000.00000001.00000000Subnet Mask : 11111111.11111111.11111111.11110000

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe gemeenschappelijk Computer…
·Hoe maak je een standaard prin…
·Hoe maak je een VLAN creëren …
·Hoe maak je een Windows Home S…
·Hoe te Peer Guardian gebruiken…
·Hoe maak je een PC op het LAN …
·Kabel detectie-instrumenten 
·Hoe Hook Up het internet op ee…
·Het verschil tussen LAN Extend…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
  Netwerken Articles
·Waarom verbergen een computer vanaf de a…
·Hoe een modem te werken 
·Hoe vindt u een Ethernet -nummer 
·Hoe u Windows 98 Get om Ethernet -kabels…
·Hoe te bekijken Uw Top Bezocht Apps op F…
·Hoe maak je een kat Make 5 Pass - Throug…
·Hoe de Modem Siemens 567 inschakelen op …
·Windows Fax & Scan zal geen verbinding m…
·Hoe het verhogen van de buffergrootte vo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com