Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Waarom verbergen een computer vanaf de andere computers op het netwerk ?
Bij het aansluiten op een netwerk , de computer vaak vraagt ​​hoe de verbinding te behandelen , en het al dan niet om uw computer te verbergen voor andere apparaten in het netwerk . De " Openbare " optie netwerk in Windows en de OS X "Stealth " -modus beide bestanden van de computer van andere apparaten te verbergen. Hoewel niet altijd noodzakelijk , verborgen apparaten zijn beter beveiligd tegen malware -aanvallen , en uit de algemene spionage . Functie

Computers
verborgen voor andere apparaten op een netwerk kan niet de verborgen toegang computer zichtbaar is voor deze apparaten in een netwerk programma's , noch kunnen deze apparaten onder de meeste omstandigheden . Veel lokale netwerk functies zullen niet werken tussen de apparaten , maar als dit wordt ondersteund door het netwerk dat ze nog steeds kan communiceren via het internet .
Sharing

Verborgen computers
verbieden delen tussen apparaten . Uw gedeelde mappen zijn die beschikbaar zijn voor vertrouwde computers en netwerkapparatuur toegang voor gebruik . Enkele veel open delen mappen zijn uw documenten , foto's en muziek mappen . Als u wenst te verbieden delen zonder het verbergen van uw computer, kunt u de afzonderlijke instellingen voor delen in de Windows Netwerkcentrum venster " Homegroup en Sharing Options " te wijzigen , en in het gedeelte ' Netwerk ' van het menu Voorkeuren Systeem OS X 's . < br >
Veiligheid

Naast het vergrendelen van het delen van bestanden , verborgen computers lopen minder risico van malware-aanvallen door kwaadwillende gebruikers op het netwerk . Aangezien andere gebruikers hebben geen toegang tot uw bestanden , kunnen ze die niet te wijzigen om virussen , spyware of andere schadelijke code bevatten . Merk op dat hoewel het verbergen van uw apparaat biedt een extra beveiligingslaag , andere maatregelen, zoals een antivirusprogramma , blijven nodig voor volledige computerbeveiliging .
Gebruik

meeste gebruikers
moeten verbergen hun computers van andere apparaten wanneer aangesloten op een netwerk dat ze niet beheersen . Sommige netwerken , zoals die het aansluiten van meerdere zakelijke computers , vereisen inzicht in het netwerk om hun basisfuncties uit te voeren , en mag niet worden verborgen . Gebruik discretie bij het kiezen niet op uw computer te verbergen . U kunt er altijd voor kiezen om uw computer te openen om te ontdekken indien nodig op een later tijdstip .
Opties

U kunt uw standaard netwerkinstellingen wijzigen of de instellingen voor een netwerk heb je al in het netwerk opties van uw systeem aangesloten . In de Active Connections gedeelte van de Windows Netwerkcentrum , klik onder de naam van het netwerk om de zichtbaarheid te wijzigen . In OS X , klikt u op het menu " Systeemvoorkeuren " en kies " Netwerk " om toegang te krijgen tot de opties .

Previous: Next:
  Network Security
·De beste Parental Controls Sof…
·Hoe kan ik Implementeren 802.1…
·Hoe je poorten op een computer…
·Wat zijn de voordelen van Two …
·Hoe kan ik een firewall in Lin…
·Hoe te Sonicwall TZ190 Reset 
·Een Webroot Internet Communica…
·Hoe te inschakelen Content Fil…
·Handover protocol 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Cluster Gemengde Netwerk…
·De RS -232 Serieel protocol 
·Verbinding maken met het internet met be…
·Hoe maak je een Wireless LAN Controller …
·Hoe kan ik mijn computer aan een bestaan…
·Hoe kan ik een fax ontvangen van een lap…
·Hoe het opzetten van een WiFi Range Exte…
·Hoe maak je een breedband USB- verbindin…
·Hoe maak je een VoIP Systems Engineer Wo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com