Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te Lower Mijn Ping in een MW2 PC
Het kan moeilijk zijn om te genieten van het spelen ' Modern Warfare 2 ' als uw pc is altijd verzanden door een hoge ping tarief. Naar een ping te verlagen om zo een vlotte game-ervaring te garanderen , moet u investeren in betere netwerkapparatuur , passen sommige van uw systeeminstellingen en grondig te scannen en verwijderen van alle spyware . Instructies
1

Selecteer een dichter server . Veel MW2 servers bevinden zich in de Europese en Aziatische landen . De uitgebreide afstand tussen uw computer en dergelijke een verre server maakt alleen een ping nog erger . Door te kiezen voor een server die is gevestigd in Canada of de Verenigde Staten , kunt u aanzienlijk verminderen uw ping . Kopen van 2

Schakel diensten die u niet nodig hebt . Klik op de "Start Menu", druk op de " Run" knop , typ " msconfig " in het vak en druk op enter om het systeem configuraton Utility . Druk op de tab " Services " , en schakel dan de diensten die u niet gebruikt . Druk op de " Enable All" knop om uw instellingen op te slaan , en start uw computer opnieuw .
3

Upgrade uw netwerkapparatuur . Als u op een bekabeld netwerk , dan is de aanschaf van een nieuwere router en Cat 5e Ethernet-kabels . Als u op een draadloos netwerk , dan is een upgrade van zowel uw router en draadloze adapters , zodat ze beide 802.11N compatibel . Dit is de snelste standaard voor draadloze netwerken die momenteel beschikbaar zijn .
4

Sluit alle programma's op de achtergrond die met behulp van Internet -diensten , zoals chat- programma's ( Yahoo Messenger , AIM , ICQ ) en browsers ( Firefox , Chrome , Explorer ) . Ook als u een firewall op uw computer is geïnstalleerd , kunt u overwegen het beveiligingsniveau tijdelijk verlagen . Hogere veiligheid neiging vast te lopen een netwerk en leiden tot hoge ping tarieven .
5

Speel MW2 tijdens de daluren . MW2 servers beginnen te raken overvol rond 04:00 als studenten en zakelijke professionals terugkeert van school en werk . De congestie gaat door tot middernacht , toen het langzaam begint te afbouwen .
6

Download en installeer een anti - spyware software suite als u dat nog niet hebt gedaan . Spyware verstopt zich in de achtergrond tijdens het gebruik van up veel bandbreedte . Als u op een snelle internetverbinding , maar u nog steeds veel ping , kan uw computer besmet zijn geraakt .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Protocollen voor Dropped Packe…
·De FastTrack protocol 
·Hoe te Cable TV & Internet Pro…
·Hoe de Exchange 2007 Logon.asp…
·De voors en tegens van de vers…
·Hoe te Highlight te kopiëren 
·Hoe je IP-adressen gebruiken 
·Hoe om te zien een IIS Inlogge…
·Hoe verwijder ik een PDA Net? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je draadloos internet versleute…
·Voice Over IP Internet Protocols 
·Hoe te converteren naar 256 Binary 
·Hoe maak je een VoIP Phone Get 
·Ik wil om bestanden van Windows 7 naar W…
·Hoe te SSL & HTTPS gebruiken 
·Hoe te Capture MAPI protocollen 
·Netgear WGR614 & Motorola SB5120 Cable M…
·Hoe om alles op je Linksys Wireless Rout…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com