Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Waarom heb ik een Broadband Card Als mijn laptop heeft een draadloze adapter ?
De meeste laptops worden geleverd met interne draadloze adapters die 802.11a, B en G. Tegenwoordig ondersteunen lijkt het erop dat elke hoek koffieshop en restaurant biedt draadloze netwerken om hun klanten met behulp van deze draadloze technologie . Als dit het geval is , waarom is het dat mobiel breedband kaarten zijn zo populair ?
Met behulp van een laptop met het internet
Wat wij zoeken in Wireless neworking
Draadloze netwerken geadverteerd in Engels en Japans

surfen De factoren gebruikt om wat voor soort draadloze netwerktechnologie bepalen wij gebruiken zijn dezelfde als die worden gebruikt om het type van bekabelde netwerken technologie die we gebruiken te bepalen . In de 2008 editie van " Cisco Network Devices , Part 1 " door Steve McQuerry , deze factoren zijn onder andere snelheid, kosten , beveiliging, beschikbaarheid , schaalbaarheid , betrouwbaarheid en topologie .

Bijvoorbeeld , als de snelheid is niet erg belangrijk aan u, maar kosten is , zal u ervoor kiezen om te betalen voor een lagere snelheid draadloze service die voldoet aan uw budget . Als u een zakelijke reiziger en willen ervoor zorgen dat u kunt verbinden met het internet , ongeacht waar je bent , de beschikbaarheid is heel belangrijk .
Wireless Adapters

Draadloze adapters meestal verwijzen naar een of andere vorm van een 802.11 -verbinding . Elke 802.11-standaard heeft sterke en zwakke punten in vergelijking tot elkaar , maar ze hebben allemaal bepaalde functies . Ten eerste , een draadloze router nodig heeft om een ​​Wi - Fi- netwerk dat wordt gedeeld met andere computers te creëren . Een draadloos netwerk setup je zou kunnen vinden in huis heeft een bereik van 150 meter binnenshuis , afhankelijk van muren , interferentie en andere factoren . Ten tweede , de verschillende normen 802.11 opereren gelicentieerde frequenties , waardoor iedereen tot dergelijke frequentiebereiken . Ten slotte moet u een draadloze kaart hebben , zegt in uw laptop , dat de specifieke standaard ondersteunt . 802.11G is de meest gebruikte van de 802.11- familie , want het is eenvoudig in te stellen , heeft behoorlijk aanbod en heeft een maximale bandbreedte van 54MB per seconde .
Broadband Card
mobiel breedband maakt gebruik van de mobiele telefoon -netwerk voor connectiviteit .

Breedband kaarten zijn een alternatief voor de 802.11x netwerken , doordat ze gebruikmaken van mobiele telefoonnetwerken om verbinding met het internet . Air kaarten zijn meestal specifiek voor een leverancier ; Verizon breedband kaarten werken alleen op het Verizon-netwerk met dit wezen hetzelfde voor andere vervoerders . Niet zomaar iedereen kan het netwerk van een mobiele provider te gebruiken om verbinding te maken met internet .

Snelheden
kunnen variëren , gebaseerd off van beschikbaarheid en factoren zoals hitte , interferentie en andere omgevingsfactoren die alle draadloze communicatie teisteren . Typische snelheden variëren van 1 MB per seconde en sneller . Bijvoorbeeld , Sprint biedt hun 4G-netwerk mobiele breedband dienst, die beweert gemiddelde downloadsnelheden van 3 MB tot 6MB en de gemiddelde uploadsnelheid van 0,5 MB moeten 1.5MB . Echter , bij het zoeken van hun beschikbaarheid lijst , ze bieden alleen 4G dienst in 16 steden .
Waarom Mobile Broadband ?

Als 802.11G is zo vaak voor en is aanzienlijk sneller dan een mobiele breedband -kaart , waarom zijn ze zo populair ? Simpel gezegd , ze maken gebruik van een aantal van de grootste communicatie -netwerken gevonden . De meeste van de mobiele telefoon bedrijven hebben landelijke netwerken , en in veel gevallen hebben ze mobiele breedband service beschikbaar waar ze bieden mobiele service . Mobiele telefoons zijn over het algemeen zeer betrouwbaar en deze netwerken de neiging om nogal wat redundantie ingebouwd in hen hebben . Wat dit betekent is dat als een zendmast operationeel wordt , de technologie maakt het mogelijk voor andere zendmasten in de omgeving om dekking te bieden als ze in staat zijn . Beschikbaarheid is de echte reden voor mobiele breedband kaarten te gebruiken .
Expert Insight

U hebt een breedband- kaart als u reist in afgelegen gebieden en moet toegang tot internet , terwijl op deze locaties en /of als een redundante verbinding tot internet is . Openbare veiligheid agentschappen zijn goede voorbeelden van het hebben van meerdere middelen waarmee ze kunnen communiceren via het internet .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe u uw eigen cantenna 
·Hoe kan ik veilig gebruiken Gr…
·Hoe te installeren van de D - …
·Verbinding maken met een draad…
·Hoe de snelheid van een Wirele…
·Hoe de Cisco Aironet 1242 Gebr…
·Hoe te bekijken van de draadlo…
·De Range verbinding maken met …
·Wat zijn Bluetooth-apparaten ?…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
  Netwerken Articles
·Hoe stel ik een netwerk met twee switche…
·Hoe internet de toegang te beperken via …
·Conflict in Internet Connection Sharing …
·Magnetron Breedband Link Transmitter & R…
·Hoe vind ik een IP adres met een domeinn…
·Hoe maak je een Wireless Card inschakele…
·Wat is een System Security Firewall ? 
·Hoe vindt u & Delete Adium Chat 
·Hoe het opzetten van PayPal-winkelwagent…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com