Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
De Range verbinding maken met Wi - Fi Hot Spots
Als je een regelmatige gebruiker van draadloos internet , hebt u waarschijnlijk ervaren de frustratie van het ontvangen van een zwak of onbestaand signaal terwijl in een Wi - Fi-hotspot op een of ander moment . In sommige gevallen kan dit het gevolg van verminderde signaal bereik . Een verscheidenheid aan factoren kan invloed hebben op de hotspot gamma , waaronder enkele die u in staat zijn te controleren . Proximity

De dichter u bij de hotspot en de toegangspunten , hoe beter de ontvangst die u waarschijnlijk te ervaren . Volgens WiFi.com , hotspots normaal overbrengen in een cirkelvormig patroon , met een diameter variërend van 100 tot 500 meter van het access point . Hoe verder je van het centrum van de cirkel , het toegangspunt , hoe zwakker het signaal dat u ontvangt . Dichter bij het ​​toegangspunt of zelfs het veranderen van uw locatie binnen de hotspot kan vaak signaalsterkte te verbeteren .
Obstakels

Je hebt misschien gemerkt dat er een Wi - Fi-signaal is vaak sterker in een Wi - Fi- hotspot- locatie, zoals een cafe of restaurant, dan wanneer het proberen om ontvangst te krijgen op de parkeerplaats . Als het toegangspunt is binnen de locatie en je bent op de buitenkant , zal de muren van het gebouw waarschijnlijk het signaal belemmeren . Objecten gelegen tussen het toegangspunt en het apparaat , zoals bomen , heuvels en ruige terrein , zal ook beperken ontvangstbereik .
Elevation

Elevation
beïnvloedt het vermogen om signaalontvangst te krijgen op een hotspot . In het algemeen , hoe hoger de antenne in dienst van de Wi - Fi service provider , hoe groter het bereik zijn signaal omvat . Gebruikers van laptops en andere apparaten in staat zijn om ontvangstbereik vergroten door te verhuizen naar een grotere hoogte . Echter , als je in een openbare hotspot locatie zoals een koffiebar , misschien heb je weinig controle over die factor .
Device Compatibiliteit

Om maximale Wi bereiken - Fi hotspot range , hij de macht van het apparaat en de hotspot access point moet compatibel zijn. Volgens Bitstorm.com , apparaten, zoals laptops vaak niet gelijk de kracht van het toegangspunt signaal , vooral op afstanden groter dan 100 meter. Dit kan het verzenden en ontvangen van het signaal tussen de twee problemen . Een mogelijke oplossing om het signaal macht evenwicht is om de laptop of ander Wi - Fi- apparaat met een hogere - gain antenne in plaats van te vertrouwen op het apparaat ingebouwde antenne uit te rusten .
< Br >

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een ZigBee - stijl…
·Hoe om te schakelen naar Micro…
·Hoe stel ik mijn Wireless LAN …
·Hoe je kanalen met een Linksys…
·AirPort Problemen met de Motor…
·Hoe maak je een netwerkadapter…
·Wat is een PCMCIA-kaart voor L…
·Hoe het opzetten van draadloos…
·Hoe je draadloze verbindingen …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te bekijken Open Wireless Verkeer 
·Hoe te Statische IP configureren Buiten …
·Hoe te verbinden Twee Dell Dimension Com…
·Hoe maak je een Dotnet Framework bijwerk…
·Hoe maak je een Wi - Fi- Receptor bouwen…
·Wat is 1P Protocol ? 
·Wat is het verschil tussen een hub en ee…
·Hoe maak je een PSP Goedkope Online 
·Hoe maak je draadloos Authenticatie conf…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com