Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe u uw eigen cantenna
Een " cantenna " is een zelfgemaakte Wi - Fi -antenne bedoeld om het signaal van uw 802.11b of 802.11g draadloze netwerk verbeteren . Het is gemaakt van een gewoon blikje. Met een paar versieringen , kan het worden gebruikt als een draadloze brug van uw huis naar uw kantoor of werkplaats , zolang u toegang line-of - sight hebben . Een andere optie is om een ​​kant-en- klare cantenna kopen en aansluiten op uw netwerk . Boost je netwerk signaal met deze snelle en economische oplossing . Wat je nodig hebt
Gewone blikje
N - female chassis monteren connector
Vier bouten en bijbehorende moeren
Koperdraad , 2 inches
Soldeerbout
Toon Meer Instructions
1

Verzamel de onderdelen : U ontvangt een draadloze netwerkkaart die een schroef - on antenne in uw PC of laptop geïnstalleerd gebruik nodig . Koop een " N " vier - hole panel - mount coax connector ( female ) van een lokale elektronica winkel of online , de kosten bedragen ongeveer $ 6. Je zult moeten vier bouten lang genoeg om te gaan door de connector en het kan, en vier moeren om ze vast . Als uw N - connector is een schroef - on type, zijn de bouten en moeren niet vereist .

Je moet ongeveer 2 cm van 12 - gauge koperdraad . U zult deze draad in de koperen stub in de N - connector en soldeer deze op zijn plaats . U vindt er ook een blikje dat is ongeveer 3 cm in diameter nodig . Sommige gebruikers hebben goede resultaten met een grote 39 - ounce koffie kan met een 6 - inch diameter gerapporteerd . Kijk voor een blik die zo lang mogelijk voor het beste resultaat . Kopen van 2

Bereken waar u het gat boren voor de antenne met behulp van een online calculator , zoals de een op CSGNetwork.com .
< br > Goedkope 3

Was en droog je kan en verwijder het label . Vervolgens , markeren en boor een gat op de plaats aangegeven door de rekenmachine . Gebruik een liniaal om te meten van het closed- end 1/4 Gids Golflengte en markeer het blik met een punt .
4

Snijd het stuk paardenkoper draad zodat wanneer het wordt geplaatst in het boorgat , de totale lengte van zowel de koperen buis en draad zich voorbij de connector is 1.21 centimeter . Zo dicht mogelijk bij deze lengte als je kunt . Soldeer de juiste maat draad in de connector , waardoor het in een verticale lijn . Wanneer de draad afkoelt , bout of schroef de assemblage in uw blik . Voer de boutkoppen van binnen de kan en zet de moeren aan de buitenkant om obstakels in je antenne te minimaliseren .
5

Om uw cantenna te gebruiken , heb je een speciale kabel gewoonlijk een " varken genaamd nodig staart ", die uw draadloze kaart of toegangspunt om uw antenne verbindt . Het ene uiteinde van de kabel zal een " N " male connector en het andere uiteinde zal een connector die geschikt is voor uw kaart of toegangspunt hebt .

Hook 6 up van uw kabel , richt u de antenne op een computer van een vriend en zien hoe ver je je draadloze netwerk signaal kan versterken .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een grote Wi - Fi …
·Hoe het opzetten van een thuis…
·802.x Normen voor het opgeven …
·Veiligheidsaspecten Met Wirele…
·Voordelen & Nadelen van Power …
·Mobile Application Protocols 
·Hoe de beveiliging uitschakele…
·Ativa Router Niet See My Print…
·Hoe maak je een USB WiFi conne…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe om te bellen via een PC 
·Hoe kan ik controleren de snelheid van m…
·Hoe je uitschakelen 8e6 R3000 Met Regist…
·Hoe maak je een Ethernet- kaart te insta…
·Wat zijn Bridge Computers ? 
·Hoe je XP-computer In Windows 7 thuisgro…
·Yagi antenne Specs 
·Hoe vindt u uw WEP Password & Key 
·Wat zijn sommige draadloze apparaten in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com