Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe maak je een Ethernet- kaart te installeren voor Windows XP
Een ethernet -kaart is een belangrijk instrument voor een computer . Hiermee kunt u het opzetten van een in - thuisnetwerk in te loggen op het internet . Je moet een breedbandverbinding hebben een ethernet -kaart te gebruiken , dit omvat DSL-of een kabelmodem . De ethernetkabel lijkt op een telefoonsnoer . De draad is dikker en het eindstuk platter en breder. De kabel verbindt in de breedband modem en dan in uw pc via de ethernet -kaart . Wat je nodig hebt
Ethernet- kaart drivers
kruiskopschroevendraaier
Computer schroeven
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verzamel je driver schijf . Voor de meeste computer onderdelen om te draaien in Windows , hebt u een driver nodig . Uw ethernetkaart moeten komen met een driver schijf . Als het niet , kijk naar het apparaat . Er moet een fabrikant en het modelnummer op het zijn . Zelfs alleen de naam van de fabrikant zal werken . Kijk voor de website van de fabrikant van de kaart of inloggen op een site als bestuurder DriverZone , Netwerk - drivers of DriverGuide . ( Zie Bronnen . ) U moet de naam van de fabrikant , het modelnummer en Windows XP . Kopen van 2

voer Verwijder de schroeven uit de rechterkant van de toren . Deze bevinden zich in de rug , naast de stekker . Dit zal u toelaten om toegang tot uw computer componenten . Nadat het paneel te verwijderen , leg de computer plat op de vloer of op een tafel . De binnenkant van de PC moet naar het plafond . Werken op een zachte ondergrond , zodat je niet krassen op de behuizing .
3

Zoek de PCI -poort in de toren . Deze magere slots zijn meestal wit of crème van kleur en gelegen op het moederbord . Voor de sleuf een opening in de toren . Een bekleding van de dunne metalen kan worden over het gat . Verwijder de metalen behuizing . Het zal worden gehouden door zowel een schroef of een klein haakje . Als er een tabblad , wiebelen het metaal . Gooi de metalen weg .
4

Plaats de ethernet kaart in de PCI -poort . De aansluitingen aan de onderzijde van de kaart zal een lijn met de sleuf . Zorg ervoor dat het zelfs en duw hem naar binnen De ethernet kaart zal gelijk met de PCI -poort .
5

Schroef de kaart op zijn plaats . Er is een gat boven of in de buurt waar het metalen lipje naar buiten kwam . Dat is waar de kaart veilig zal zijn .
6

Plaats het op je toren . Haak de draden terug in je toren en sluit de ethernet . Zet uw PC .
7

Plaats de diskette uw chauffeurs op . Als u niet een schijf hebt , moet u de USB-kabel te gebruiken voor uw netwerk of computer van een vriend lenen om de drivers te verkrijgen . Installeer de Windows XP- drivers voor je ethernet kaart van de schijf . Volg de instructies op het scherm , als alle kaarten zijn verschillend . Als u een downloadbare driver te verkrijgen , klikt u op de " . Exe " -bestand voor handmatige installatie van de driver .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe Hook Up Ethernet Hubs 
·Hoe maak je een Ethernet- hub …
·Ik kan niet de Ethernet -kabel…
·Ethernet naar seriële communi…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Hoe Vergelijk Ethernet & USB 
·Verschillen tussen Ethernet Hu…
·Hoe te Ethernet Adapter en Wir…
·Ethernet -kabel Vs . USB 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Heeft een Ethernet- verbinding nodig een…
·Microsoft VPN protocollen 
·IP Spoofing Technieken 
·Hoe te Belkin Wireless G Plus Mimo insta…
·Hoe Microsoft Bluetooth-stack Vervang 
·De meest gebruikte methoden om fouttoler…
·Hoe E-mail beveiligen for Kids 
·Hoe maak je een WAP54G Password Reset 
·Netgear Wireless Router Wpn 824V2 oploss…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com