Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe je je draadloze signaal Zorg Stronger
Gewoon omdat je bestaande router lijkt te beperkte draadloze mogelijkheden hebben betekent niet noodzakelijk dat je nodig hebt om het te vervangen met een dure , high - end router om betere prestaties te krijgen ; andere factoren kan eigenlijk beïnvloeden uw sterkte draadloos signaal . Met enkele strategische positionering en goedkope toevoegingen , kunt u de sterkte van het draadloze signaal te verhogen, terwijl alleen de uitgaven een fractie van wat het zou kosten om een nieuwe router te kopen . Wat je nodig hebt
Wireless booster antenne (optioneel ) op Draadloze signaalversterker ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen

Positie 1 van de draadloze router op een hoge plank of tafel uit de buurt van grote metalen objecten en andere draadloze elektronische apparaten . Hoogte is van cruciaal belang omdat het mogelijk maakt de draadloze router om het signaal verder en met minder interferentie uitzenden . Grote metalen objecten en andere draadloze elektronische apparaten kunnen ook interfereren met het vermogen van de router om een ​​duidelijk , ononderbroken signaal uitgezonden . Kopen van 2

Monteer de draadloze router op een muur in de buurt van het plafond als je directe omgeving mist elke strategische hoogten .
3

Aankoop en installeren van een draadloos booster antenne om de sterkte van het draadloze signaal te verbeteren . Omnidirectionele booster antennes uitgezonden in alle richtingen en het beste werken voor routers geplaatst in het midden van een kamer of woning . Directionele booster antennes zenden het draadloze signaal in een beperkte straal en kan het beste werken voor routers geplaatst in de hoeken .

Aankoop 4 en installeren draadloze signaal repeaters . Signaal repeaters worden binnen het bereik van de bestaande router geplaatst en zal dat hetzelfde signaal binnen zijn eigen straal uitgezonden . Draadloze signaal repeaters hebben het extra voordeel van het niet vereist toegang tot enige bedrade toegang tot breedbanddiensten omdat ze niet een standalone draadloze omroep .
5

Verander de frequentie van andere draadloze elektronische apparatuur om interferentie te voorkomen met de draadloze router . Bijvoorbeeld, als je draadloze router uitzendt op de 2,4 GHz frequentie , aankoop telefoons en draadloze apparaten die uitzending op een andere frequentie .
6

Wijzig het draadloze broadcast-kanaal van uw draadloze router om het signaal storingen te minimaliseren van andere draadloze elektronische apparaten . U kunt meestal toegang tot deze optie door naar de instellingenpagina van uw router ( die meestal toegankelijk is voor elke computer verbonden met uw router ) .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Verbinding maken met een Range…
·Waarom gebruik maken van Wi - …
·De gevaren van onbeveiligde dr…
·Hoe te verbinden mijn Windows …
·Een vergelijking van GPRS en W…
·Hoe maak je een Wireless Relay…
·Peer-to - Peer op de iPad 
·Hoe Pick Up Wireless Network S…
·Hoe kan ik een draadloze adapt…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Definieer SMTP Host 
·Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn ne…
·Statische IP Connection Types 
·Hoe maak je een PKI -certificaat install…
·Hoe kan ik een Linksys Administrator Pas…
·Hoe te Untangle gebruiken als proxy 
·Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
·Hoe Security In een Wireless DSL Modem 
·Hoe je het wachtwoord wijzigen naar een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com