Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik Internet Get op een laptop computer
Toegang tot het internet op uw laptop computer kan worden bereikt door zowel bedrade als draadloze protocollen . Om uw computer aan te sluiten , moet u eerst bepalen of uw laptop biedt connectiviteit opties , en leer hoe u de beschikbare internetverbindingen dan . Ongeacht uw laptop fabrikant of model type , de processen geschetst blijven hetzelfde . Instructies
bepalen hardware mogelijkheden van de laptop
1 ethernetpoort

Controleer bijvoorbeeld of uw computer beschikt over een bekabelde verbinding . Deze verbinding is bekend als een Ethernet -poort . De haven ziet er bijna precies zoals een telefoon -poort , maar is iets groter . De haven beschikt over een grote opening aan de bovenkant en een kleinere opening gesneden in de bodem van de sleuf

controleren 2 voor een draadloze verbinding : . Klik op "Start " en vervolgens " Mijn Netwerkverbindingen " gevolgd door " View Connections . " Kijk voor het pictogram met de titel " Draadloze netwerkverbinding . " Als u alleen een bekabelde verbinding ( zogenaamde " Local Area Connection" ) zien , je laptop waarschijnlijk niet beschikken over een draadloze adapter . U kunt ook uw laptop handleiding en website van de fabrikant om te zien of WiFi wordt geleverd met uw model .
3 PCMCIA- kaartsleuf

Raadpleeg de handleiding van uw computer om te zien of een van beide een PCMCIA -of ExpressCard-sleuf wordt aangeboden . Hoewel deze niet internetverbindingen op hun eigen te bieden , kunnen adapters worden aangeschaft om bedrade en WiFi- internetverbindingen te maken . U kunt ook naar de website van de fabrikant van uw computer en zoek naar uw laptop modelnummer en de specificaties . Onder de "Specificaties " lijst , zoek naar " PCMCIA Type II " of " ExpressCard " listings . ExpressCards zijn minder breed dan PCMCIA-kaarten , maar bieden soortgelijke end connectors .
4 USB -kabel

Controleer voor USB -poorten . USB WiFi -kaarten zijn beschikbaar en kunnen gebruikers verbinding maken met draadloze internetverbindingen . De USB slot is een kleine , rechthoekige poort doorgaans op de zijkant of achterzijde van de laptop . Deze poort heeft een open ruimte aan de onderkant , en een slanke connector in het bovenste gedeelte . Een USB -kabel glijdt in de haven met zeer weinig druk nodig .
5

Controleer voor een telefoonaansluiting . Deze optie is doorgaans te vinden op oudere laptops en wordt gebruikt voor dial - up telefoonverbindingen . De telefoonaansluiting lijkt precies op de aansluiting op de telefoon waar je zou aansluiten op de telefoonlijn . De bovenkant van de aansluiting is breder dan de onderkant en heeft ongeveer een 1/4-inch diepte .
Sluit uw laptop aan het internet via verschillende soorten Connection
6 Cat - 5

Plug -kabel een " Cat - 5 " -kabel aan op de Ethernet -poort . Deze kabels worden meer algemeen aangeduid als "Ethernet kabels. " Een Cat - 5 -kabel ziet er in wezen als een telefoonlijn kabel , maar is iets groot aan de basis . Steek het andere uiteinde van de kabel in de kabel modem of router voor het netwerk . De kabel moet voorzichtig op zijn plaats schuiven en vervolgens op wanneer deze volledig ingedrukt inch

Uw computer moet nu automatisch verbinding met het internet . Als de verbinding niet automatisch start klik op " Start " - > " My Network Connections " - " . Bekijk Connections " > Onder " Connection Options ", klik met de rechtermuisknop op uw bekabelde verbinding , en links- klik op " Enable " om het proces te voltooien
7

verbinding met een draadloos netwerk door te gaan naar "Start - . > , - " . Enable" " My Network Connections " > " . View Connections" vervolgens met de rechtermuisknop op het pictogram " Draadloze verbinding " en links- klik op Volgende , vindt het pictogram dat lijkt op twee aansluiten van computers op de juiste bovenhoek van uw scherm , en dubbel - links - klik op dat icoon . klik met de linkermuisknop op het draadloze netwerk waarmee u wilt verbinden. Als u in een gebied met verschillende netwerken , kunt u draadloos de naam van uw netwerk te kiezen of klik op een onbeveiligde ( geen slot wordt getoond ) netwerk , en het proces zal worden afgerond .
8

Steek de draadloze USB -kaart in een van de USB poorten van uw computer . een USB- kaart heeft een USB-adapter op de basis dat een rechthoekige vorm heeft . Lijn de USB -kaart , zodat zijn vorm uitgelijnd met de USB -poort ( grote einde ontvangt het smalle uiteinde ) en duw deze voorzichtig volledig op zijn plaats totdat het niet meer bewegen . Wacht op een bericht naar verschijnen in de verre rechterhoek vertel je de hardware moet worden geïnstalleerd . Volg de stappen die door het besturingssysteem . in sommige gevallen moet u mogelijk eerst de bestuurder en andere USB -stick informatie installeren vanaf een door de fabrikant meegeleverde CD .

het proces voor het installeren van USB -kaarten voor WiFi- gebruik varieert op basis van de fabrikant . Volg de aanwijzingen voor de installatie en daarna gewoon aansluiten op de Ethernet-kabel voor een bedrade verbinding , of klik op het icoon " twee computers " en kies het gewenste netwerk om verbinding te maken via ( uw draadloze netwerk of een ander onbeveiligd netwerk) .
9

Plaats uw PCMCIA -of ExpressCard , en volg de installatie- instructies voor uw hardware . Let op , in de meeste gevallen , van de kaart schrijven zal worden op het bovenste gedeelte van de kaart wanneer te schuiven totdat deze vastklikt . raadpleeg de installatie-instructies van de kaart die bij de hardware . U kunt ook naar de website van de fabrikant en de website van uw laptop te controleren voor de installatie -instructies , als ze kunnen variëren .

Als de kaart is voorzien van een antenne , die antenne altijd moet worden geïnstalleerd boven gericht . een fabrikant geleverde cd /dvd kan worden verlangd , en moet komen met uw WiFi of bedraad kaart . Volg de aanwijzingen voor installatie , en volg daarna de stappen een of twee op basis van het type verbinding .

Steek de Ethernet -kabel voorzichtig in een bekabeld kaart optie . Voor draadloze kaarten , klikt u op het icoon " twee computers " , en dan kies je draadloze verbinding of een andere onbeveiligde ( geen slot zal laten zien ) draadloos netwerk .

Test 10 uw netwerkverbinding ( ongeacht het type) door de lancering van een van de internetbrowsers van uw computer .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Is 3,0 Mbps Fast voor het down…
·Hoe het opzetten van een proxy…
·Hoe mensen door Live Satellite…
·Wat doet de computer Term Cook…
·Hoe te Draadloos Internet Sett…
·Wat zijn protocollen ? 
·Hoe te Routers piggyback 
·De Phantom Protocol 
·Ubuntu DNS Issues 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat doen de knoppen op de voorkant van d…
·Uitleggen SSL 
·Hoe je Gebruikers van de Global Address …
·How to Set Up een Bright House Networks …
·Hoe maak je een Cisco Catalyst 2621 Veeg…
·Hoe maak je een XP laptop Change Van WEP…
·Hoe je iemand die uw Wi - Fi- Block 
·Hoe maak je Lock Down een laptop met een…
·Hoe te verbinden en configureren van een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com