Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Broadband Access Vereisten voor Video Webcasting
Video webcasting is krachtig instrument dat wordt gebruikt om live streaming video te leveren aan een wereldwijd publiek . Het heeft ook aan populariteit gewonnen met bedrijven , waardoor ze conferenties te houden en breng haar medewerkers elkaar waar ze ook zijn . Deze stromen worden meestal opgevangen door een webcam en vervolgens uitgezonden naar een specifieke website , zodat de kijker om de inhoud met een flash - gebaseerde of een ander type speler kijken . Video Frame - rate

Video frame rate verwijst naar het aantal frames per seconde of gladheid van het videobeeld wordt geleverd . Een typische film draait op 24 frames per seconde , terwijl de natuur programma's of sportevenementen kunnen profiteren van een hoger aantal frames . Bij het kiezen van de juiste breedband internet service level voor uw behoeften , moet het bronmateriaal worden onderzocht . Het leveren van live beelden van een concert of iets met snelle bewegingen zullen een grotere hoeveelheid bandbreedte vereisen .
Sound

Kwaliteit cd stereogeluid
verbruikt 128 kilobits per seconde aan gegevens . Maar het vastleggen van een gesprek vereist slechts 32kbps voor goede helderheid . Dit zal toevoegen aan de algemene eisen en behoeften bandbreedte in aanmerking worden genomen .
Resolutie

Meest webcasts spelen binnen een browservenster moet een minimale resolutie van 360 lijnen . Echter , door een trekkracht tot volledig scherm , dit leidt tot vervorming en korreligheid van de beelden . Als de beoogde doelgroep is waarschijnlijk de webcast te bekijken op een groter scherm , zal je een camera kan opnemen in minstens 480P of hoger om een ​​helder beeld te leveren
< br nodig , met een breedbandverbinding aan te passen . > de juiste snelheid voor de Job

internetaanbieders
zal een lijst van twee snelheden voor elke laag van de service die ze bieden . Het eerste getal is de download snelheid , of de snelheid waarmee de inhoud en data wordt geleverd aan de computer . Het tweede getal is de uploadsnelheid . Dit is het belangrijkste. Upload snelheden zijn altijd veel lager als dit kost de ISP 's meer geld , en legt een grotere druk op hun netwerkinfrastructuur . Voor basisbehoeften zoals presentaties , een uploadsnelheid van 256kbps voldoende is voor het weergeven van kwaliteit video zonder verloren frames . Bij hogere resolutie video's met stereogeluid zijn vereist , moet minimaal 512 kbps worden gebruikt . Indien mogelijk , krijgt een verbinding met een 1Megabit per seconde uploadsnelheid , omdat dit gladde full - screen streaming zal bieden voor alle resoluties .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Kan een gateway niet pingen va…
·Wat is ADSL Internet 
·Tekst Symboliek 
·Hoe Vergelijk Diensten van Int…
·Hoe te Domeinnamen Resolve 
·Email Security Topics 
·Hoe E-mail Transfer naar Googl…
·Wild Blue Satellite Routebesch…
·Hoe maak je een IIS Website Ma…
  Related Articles
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe maak je een D - Link Online Account …
Hoe je draadloze router instellingen Toe…
Hoe een Belkin Wireless G Router gebruik…
Hoe te Toegang blokkeren tot websites me…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Toegang tot een router creëren 
Hoe te Sky Broadband gebruiken Wirelessl…
Hoe Hook Up een draadloze router aan Ver…
  Netwerken Articles
·Problemen met een Cisco Aironet 350 Wire…
·Hoe je WLAN Isoleer Van LAN 
·Hoe maak je verbinding een netbook om ee…
·Hoe maak je Receptie op een Wireless Del…
·Hoe maak je een Suddenlink kabelmodem ac…
·Wat zijn HTTP Proxy's ? 
·Tutorial over hoe te versturen Anonieme …
·Hoe kan ik een IP op een PIX Block 
·Hoe de Werkgroep in XP Home Verander 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com