Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe werkt een virtuele toetsenbord werkt het?
Als u gebruik maken van een smartphone , netbook of draagbare computer apparaat en lang voor een full - size toetsenbord , kunnen virtuele toetsenborden gewoon de oplossing zijn . Virtuele toetsenborden , zowel touchscreen en laser - geprojecteerde rassen , geef u volledig functionerende typen mogelijkheden zonder verplicht u te sjouwen een fysiek randapparaat . Als u eigenaar bent van een iPad of een toestel met vergelijkbare mogelijkheden , heb je al een virtueel toetsenbord is ingebouwd in het apparaat . U kunt ook de aankoop van verschillende soorten online . Identificatie

Virtuele toetsenborden zijn niet fysieke toetsenborden die tekst produceren op het scherm van een elektronisch apparaat door het apparaat gebruiker tikken virtuele toetsen ofwel weergegeven op het scherm van het toestel of geprojecteerd via laser op een vlakke ondergrond . Virtuele toetsenborden dat project licht op een vlakke ondergrond worden soms ook wel aangeduid als ' projected toetsenborden . " Deze toetsenborden kunnen een belangrijk voordeel te bieden aan degenen die behoefte hebben aan een full - size toetsenbord om te typen op een smartphone of netbook of voor apparaten die alleen gebruik touch screens ( zoals de Apple iPad ) , maar nog steeds hebben de gebruikers te typen vermogens.
laser en sensoren op een virtuele geprojecteerde toetsenbord

Virtuele toetsenborden die het project een beeld van de toetsen op een vlakke ondergrond te werken een beetje anders uit virtuele touchscreen toetsenborden . Laser - geprojecteerde toetsenborden maken gebruik van extra sensoren dat project een veld , vaak maar een paar millimeter , parallel aan het beeld geprojecteerd op het oppervlak . Wanneer uw vingers verstoren delen van dit gebied , de geprojecteerde toetsenbord identificeert de sleutel die u hebt getypt en communiceert deze informatie door aan de computer , die vervolgens vertegenwoordigt de toetsaanslag op het scherm .
Virtuele Touchscreen Toetsenborden < br >

Virtual touchscreen toetsenborden
hanteren hetzelfde idee als geprojecteerd toetsenborden maar zonder de laser . Onder de oppervlakte van het touchscreen , het apparaat detecteert veranderingen in de spanning wanneer uw vingers het scherm aanraken. Afhankelijk van de verandering in de spanning en de locatie van de verandering , het apparaat bepaalt vervolgens welke knop u aangeraakt of welke toets u hebt getikt .
Voordelen en beperkingen

Beide virtuele geprojecteerde toetsenborden en virtuele touchscreen toetsenborden kunnen een groot voordeel bieden aan degenen die een full - size toetsenbord op de weg nodig . Niet alleen worden geprojecteerd en touchscreen toetsenborden lichter , nemen ze minder , of geen , extra ruimte . Echter , geen van beide type virtuele toetsenbord biedt dezelfde ervaring van het typen en het gevoel van de toetsen fysiek reageren , die kan worden desoriënterend voor sommige mensen . Met virtuele geprojecteerde toetsenborden , zult u niet in staat om te typen op iets anders dan een vlakke ondergrond . Je kunt ook niet rusten uw handen op beide type toetsenbord terwijl je bedenken wat te typen , door dit te doen , zou je een reeks van onzinnige letters te typen

.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Fotosynthese en ademhaling 
·Hoe je grote bestanden uploade…
·Hoe Goedkope High Speed ​​Inte…
·Hoe om te controleren een IP -…
·Hoe Big 1 - GB Files Stuur 
·Hoe vindt u DHCP Server adres 
·Hoe maak je een Wireless Netwo…
·Praten Vs . E 
·Proxy Server Vs . Geen Proxy S…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Plastic Bangles Zorg 
·Wordt een LAN- Line Vereist voor DSL ? 
·Hoe te verbinden Twee Apple laptops een …
·Hoe maak je een kabel Verleng 
·Hoe maak je verbinding een DSL -modem op…
·Hoe u uw beveiliging Wireless Network Ke…
·VoIP Programming Tutorial 
·Hoe kan ik een Linksys router en een Mot…
·Kunt u Overdracht Dossiers met de Ethern…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com