Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
De voordelen van Hosted PBX
huiscentrale , ook wel bekend als PBX , zijn telefooncentrales die een bepaald bedrijf of afdeling te dienen . In plaats van het gebruik van een common carrier , kunnen bedrijven ervoor kiezen om deze te gebruiken om een betere service te bieden , omdat zij ondersteunen het gebruik van telefoons , faxen en modems . Hosted PBX is ontstaan ​​toen het internet werd een primaire plaats van het bedrijfsleven . Ze mogen kleine bedrijven om hun PBX hebben bij de telefoonaanbieder , terwijl de gesprekken werden geleverd via het internet . Apparatuur Onderhoud

Grotere bedrijven
kunnen ervoor kiezen om apparatuur te huren of te kopen voor hun eigen PBX en netwerk. Dit heeft de neiging om beter een goede optie voor hen , omdat zij over het algemeen meer geld voor het behoud van hun bedrijf . Kleine bedrijven hebben een moeilijke tijd . De telefonische service provider zorgt voor de hosted PBX , die is opgenomen in de vergoeding om hun service te gebruiken . Naast het niet hebben om de apparatuur te behouden , hebben de meeste hosted PBX diensten geen installatie . Omdat ze opereren vanuit de lokalen van de dienstverleners , je pas echt een internetverbinding en een telefoonlijn nodig .
Kenmerken van een hosted PBX

Er zijn verschillende functies die in een hosted PBX . Veel zorgen voor fax mail, voicemail , nummerweergave , doorschakelen , automatische beantwoorders en call conferencing . Ze kunnen ook voice naar e-mail , en de mogelijkheid om bepaalde mensen op basis van een bedrijf dat is gekoppeld aan dat PBX bellen . Verschillende bedrijven kan een verscheidenheid aan andere functies te bieden , dus het is best om zorgvuldig onderzoek naar de degene die het meest past bij uw bedrijf te vinden .
Afhandeling van gesprekken

de telefoons op een hosted PBX-systeem zijn nooit verloofd . Alle oproepen worden onmiddellijk verplaatst naar de juiste extensies . De beller kan een bericht achterlaten als de oproep niet wordt ontvangen . Afhankelijk van de provider , worden alle faxen naar uw e-mail verzonden . In wezen het hele systeem kan gedragen als een virtuele receptionist . In het weekend en buiten kantooruren , kunnen klanten hun gesprekken beantwoord of doorgestuurd naar de juiste voicemail te bellen en te hebben. De hele operatie kan worden gedeeld tussen meerdere gebruikers .
Veelzijdigheid van Locatie

Een hosted PBX biedt tal van diensten die u toelaten om thuis , op reis of in uw kantoor om gesprekken en faxen ontvangen - mits u een computer of mobiele telefoon . Dit kan zorgen voor kleinere bedrijven laten hun personeel werken off-site , of reizen naar locatie van de klant en nog steeds zorgen voor doeltreffende communicatie met andere klanten . Het kan ook om medewerkers om thuis te werken in noodsituaties , zoals een sneeuwstorm .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe maak je een Caller ID Bloc…
·Hoe maak je een SIP Trunk conf…
·Hoe maak je verbinding een reg…
·Hoe kan ik Internet telefonere…
·Wat is VoIP-service? 
·Hoe te verwijderen VoIP Echos 
·Wat zijn SIP- telefoons? 
·Gatekeeper Protocol 
·Hoe link Up Via Webcam 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe de PPPoE Password in 2Wire Verander 
·Hoe faxen Met behulp van VoIP 
·Hoe kan ik een verbinding maken naar een…
·Soorten Network Operating Systems 
·Hoe je netto fouten te repareren 
·Hoe vindt u het MAC-adres van een Dell -…
·Hoe maak je een netwerk -hub Test 
·Een lijst van Windows NTP Time Servers 
·De nadelen van gecentraliseerde Internet…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com