Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Wat is VoIP-service?
VoIP staat voor " Voice -over - Internet Protocol ", een alternatief voor de traditionele analoge telefoondiensten die stem omzet in digitale signalen en stuurt de signalen over de high - speed netwerken die computers verbinding met het internet . VoIP maakt gebruik van communicatie servers en routers en maakt het mogelijk de lage kosten of gratis diensten worden aangeboden door ' Internet - only " telefoon - service providers . Wat is het?

"Voice"
is het transport van het elektronische signaal gegenereerd door de stem van een persoon in een telefonisch met de gebelde telephone.The signaal gaat via een link die een kabel - onderneming coax kan zijn , fiber - optic van de lokale telefoonmaatschappijen of draadloze service van een cel company.Internet protocol is het geheel van regels die bepaalt hoe de communicatie -apparaten digitale berichten moet formatteren en te vervoeren .
Analoog vs digitaal < br >

Wanneer een telefoongesprek over een traditionele draad koppeling wordt verzonden , wordt het signaal van een elektronisch analoog voor de stemmen en reproduceert deze geluiden in de verre end.Data communicatie zijn digitaal en bestaan ​​uit bewegende snaren van de elektronische beetjes , algemeen aangeduid als 1s en 0s , meer dan een vervoermiddel . Het medium kan draad , licht , infrarood of radiogolven en de " on /off " karakter van een digitaal signaal maakt het gemakkelijker dan een analoog signaal om elektronisch te verzenden .
Geschiedenis < br worden >

de PSTN --- openbare telefoonnet --- was bedoeld om het geluid , in het bijzonder de menselijke stem , dan draad en voor 100 jaar deed de dienst goed genoeg dat gebruikers zelfs elkaar konden herkennen aan interlokale gesprekken , maar het kon niet gegevens ondersteunen well.Toward het einde van de 20e eeuw , zoals computers gekregen goedkoper en krachtiger , het voordeel van het aansluiten van hen aangemoedigd de uitvinding van de netwerken om hen samen te binden , waaronder LAN's --- Local Area Networks --- en WAN's --- Wide Area Networks , maar ze konden niet well.Ultimately dragen stem , werd de uitdagingen van de uitvoering van spraakdiensten overwinnen en VoIP werkelijkheid geworden , eerst op eigen digitale faciliteiten en vervolgens nationaal en mondiaal .
Eisen

VoIP -service
vereist hoge - snelheid digitale service, een computer , servers en routers , een gestructureerde bekabeling omgeving , een high - speed netwerk en VoIP-telefoons , hoewel VoIP-systemen normaal bieden ondersteuning voor analoge telefoons en faxapparaten .
Voordelen

VoIP
biedt lagere kosten dan traditionele, lokale en lange - afstand-service en de potentiële doeltreffendheid van het beheer van een gecombineerde data-en voice-netwerk . Bovendien , add-ons , zoals voicemail en gesprek opnemen , en functies zoals nummerportabiliteit , nummerweergave , wisselgesprek en doorschakelen , VoIP features die voorheen kostbaar waren zijn geïntegreerd met VoIP .
Zorgen : hulpdiensten

VoIP-diensten
waren niet verplicht om de hulpdiensten te ondersteunen totdat gemandateerd door de FCC in 2005 . Carrier - niveau en de zakelijke - dienstverleners ontwikkelde directe toegang tot hulpdiensten , maar internet -only providers hebben gaten in hun dekking en toegang , zodat hun klanten moeten controleren wat 911 beperkingen kunnen er voor de dienst die zij gebruiken . Zie bronnen voor meer informatie over VoIP en 911 service.
Andere problemen

Afhankelijk van de uitvoering , kan een VoIP-dienst niet werken tijdens een stroomstoring , en directory bijstand echter geen deel uitmaken van het aanbod van de VoIP-provider .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe kan ik publiceren mijn VoI…
·Hoe Set Up VoIP Telefoon Adapt…
·Hoe Video Conference met behul…
·Hoe te VoIP draad aan Phone Ja…
·VoIP Nummerbehoud Regulations 
·Wat is een Wholesale VoIP rout…
·Hoe maak je een VoIP- router g…
·Hoe maak je een Vonage Unlock …
·Hoe een persoon toevoegen aan …
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe te Laat Telnet naar de PIX 
·Hoe maak je verbinding een Netgear DGN20…
·Hoe je het Signaal van mijn laptop Card …
·Hoe kan ik een HP iPAQ verbinding tot ee…
·Hoe het opzetten van een Server Based Ne…
·Hoe maak je een USB Wireless Modem verbi…
·Mijn draadloos netwerk zal geen verbindi…
·Hoe maak je een Dynex Router Password Re…
·Hoe je Quicktime 7.50.61 installeren Met…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com