Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe verhoog de prestaties van VoIP- Verhoog
Voice over Internet Protocol , beter bekend als VoIP , is een populaire en vaak goedkoper alternatief voor de land-line telefoons . VoIP werkt via een computer en internetverbinding en wordt daarom sterk beïnvloed door de instellingen van de computer en de kwaliteit van uw internetprovider . Terwijl de land-line telefoons zullen bijna altijd meer kwaliteit en stabiele telefoon service , kunt u stappen ondernemen om de prestaties van uw VoIP -service te verhogen . Instructies
1

krijg je een stabiele , high - speed internetverbinding . VoIP is sterk afhankelijk van uw internetverbinding . Een kwaliteit Internet- verbinding moet een hoge upload hebben en download snelheden . De gemiddelde aanbevolen upload snelheid is 128 kbps ( kilobyte per seconde ) en de aanbevolen gemiddelde download snelheid is 512 kbps . Om erachter te komen precies wat versnelt de VoIP- provider die u overweegt vereist , bezoek hun website . Als uw huidige internet snelheid niet geschikt is, moet u upgraden via uw huidige internetprovider of door over te schakelen naar een andere ISP .

Look 2 voor een ISP server met een lage stelling verhouding . Stelling verhouding is het aantal mensen op een bepaalde server tegelijk . Hoe meer gebruikers , hoe trager je internetverbinding . Als u niet wilt dat uw ISP schakelen naar een met een lagere stelling ratio, probeer dan met behulp van uw VoIP bij lage - gebruikstijden in uw omgeving .
3

Gebruik een Ethernet -kabel in plaats van draadloos internet . Een internetverbinding via de kabel vermindert de interferentie van andere elektrische apparaten die zich kunnen voordoen op een Wi - Fi-verbinding en dus veroorzaken fragmentarisch draadloze dekking . Als u ervoor kiest niet te Ethernet gebruiken , het verbeteren van uw Wi - Fi door het veranderen van de positionering van de router of het kopen van een antenne om draadloze dekking te verhogen .
4

Installeer upgrades van uw VoIP -programma 's . VoIP- servers updaten af en toe bugs te fixen en betere kwaliteit gesprek . Ga naar de website van uw provider om de nieuwste versie te installeren .
5

Onderhoud uw computer . Maak meer RAM -geheugen beschikbaar is , en het gebruik van computersoftware , zoals schijfopruiming en defragmentatie , om uw computer soepel te houden .
6

Upgrade uw bestaande apparatuur . Je hebt misschien een computer die is te oud om zo efficiënt als nodig of een headset die is niet van goede kwaliteit te werken . Als u uw VoIP gebruiken met een telefoon , overweeg dan de aanschaf van een andere telefoon met een hogere of lagere frequentie , omdat dit kan invloed hebben op uw VoIP gesprekskwaliteit .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·VoIP Vs . Analoog 
·Cox Communications doorverbind…
·VOIP opties 
·Hoe te Route VoIP Through Fire…
·Tutorial over VoIP-configurati…
·Hoe je Cisco Call Manager SMTP…
·Kan ik gebruiken Vonage Met DS…
·VoIP Signaal Testen 
·Delta Modulation Tutorial 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Mac koppelen met een dra…
·1 Wire Protocollen 
·Hoe te File & printerdeling voor Microso…
·Wat is het verschil tussen Microwave & S…
·Hoe te Cat5 bedrading installeren in uw …
·Hoe maak je een Vista Drive delen 
·Hoe te OP iemand op DarkMyst 
·Hoe mappen in een Work Group 
·Hoe het opzetten van een Spanning Tree 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com