Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Delta Modulation Tutorial
Delta modulatie is een type conversie tussen analoge en digitale systeem en vice versa . Het wordt gebruikt voor spraak wanneer de kwaliteit niet noodzakelijk zo belangrijk als de transmissie zelf . In dit specifieke type verzending de gegevens omgezet in een 1 - bit datastroom . Om de kwaliteit van de transmissies kan oversampling worden uitgevoerd , waardoor deze hele conversie een economische en praktische communicatiemethode . Want er zijn veel technische details die betrokken zijn bij conversies als deze , soms een gids door een aantal onderwerpen helpt om ze te begrijpen . Noise Shaping

Je moet twee integrators voor delta modulatie en demodulatie . Integratie is een lineaire werking dat de integratie kunnen worden verschoven voor de modulator en dit zal niet de kenmerken van vullen of te wijzigen . Deze twee integrators kunnen worden gecombineerd in de ene indien gewenst .

Sigma - Delta modulatie welke integrator ook wel ' soepeler version' gebruikt , gaat het analoge signaal via een 1 - bit kwantiseerder voor modulatie dan door het kanaal en een lowpass filter terug in het analoge signaal voor demodulatie . Bij het gebruik van twee integratoren het herhaalt dit proces twee keer . Deze methoden ruisvorming , vooral de ' soepeler versie " wordt vaak gebruikt voor communicatie en digitale audio .
Z - Transform Domain

z- domein overdrachtsfunctie wordt in delta modulatie een bron van toegevoegde ruis . Sommige formules zijn gemaakt om dubbel te klinken door de quantizer , maar ze kunnen op maat gemaakt voor elk doel. Deze ruis kan vervolgens worden verwijderd door lowpass filters na het door het kanaal zonder het vernietigen van de kwaliteit als de analoge signalen die aan de modulator is oversampled .
P Er zijn hogere orde modulators die zijn ingevoerd . Deze maken gebruik van een geluid feed-forward regeling die voorziet in een eenvoudigere analyse van het geluid en een meer stabiel systeem in vergelijking met andere modulatoren die feedback loops kunnen gebruiken . De noise shaping -functie wordt beschouwd als de inverse van deze overdracht functie te zijn .
Delta Modulation Kanalen

Het is niet alleen het omzetten van de signalen heen en weer tussen analoog en digitaal , dat is belangrijk . Het is ook in staat om ze af te spelen op het kanaal . De afspeelmodus en DMC frequentie worden geregistreerd voor het regelen van het spelen van de signalen en het regelen van de frequentie .

Het IRQ is een dergelijke functie van dit register , dat wordt gebruikt voor het afspelen van een stukje van het geluid van het geheugen . Het speelt op een loop -feed die voortdurend herhaalt zich totdat er gestopt wordt . Er zijn ook de keuzes om gewoon te spelen totdat de teller loopt op '0 ' met of zonder herladen . Een interrupt -modus kan worden uitgevoerd als er een is nodig wanneer de teller op '0 ' voor het signaal om te stoppen . Er zijn vele kanalen en registers te leren bij het gebruik van delta modulatie , maar als je eenmaal begint te gebruiken , zullen ze allemaal beginnen vorm te krijgen in je geest .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Verschillen tussen PBX en VoIP…
·Hoe kan ik een Linksys Phone A…
·Hoe te gebruiken gegevens Mode…
·Hoe te Aantallen op VoIP Servi…
·Hoe maak je een Home Phone Sys…
·Hoe maak je een Ventrilo Serve…
·VoIP hardwarevereisten 
·Hoe om te gaan met Jitter voor…
·Hoe te QoS VoIP configureren 
  Related Articles
Tutorial voor het Mikrotik 2 ADSL 
Ad Hoc Netwerk Tutorial 
Hardware Netwerk Tutorial 
Tutorial over het opzetten van een Wirel…
Een tutorial voor STM1 Microwave Radio L…
Een tutorial over de AT & T Sierra Wirel…
Ventrilo Admin Tutorial 
VoIP-technologie Tutorial 
Tutorial over VoIP-configuratie 
  Netwerken Articles
·Wat is het verschil tussen DNS Name Reso…
·Network Attached Storage Vs . File Serve…
·Hoe te herstellen Verizon Breedband 327W…
·Hoe te configureren een WAP11 V2.6 als e…
·Hoe maak je een gemeenschappelijk Printe…
·HC Protocol 
·Verbinding maken met draadloos internet …
·Hoe te verbinden mijn laptop bij het rei…
·Hoe het opzetten van Google DNS op een R…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com