Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe meer Ontvangst Get op je laptop
Met de toenemende populariteit van laptops en de opkomst van draadloze netwerken , kunt u verbinding met het internet op meer plaatsen dan ooit . Maar de snelheid van uw internetverbinding is afhankelijk van de kwaliteit van het Wi - Fi-ontvangst van uw laptop ontvangt . Veel dingen kan verminderen draadloze signaal kwaliteit , wat kan leiden tot vertraging en zelfs een val van een netwerk , maar draadloze ontvangst kan vaak heel eenvoudig worden gestimuleerd . Wat je nodig hebt
draadloze repeater
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ga dichter bij uw toegangspunt voor draadloos internet . Hoe verder je laptop is van de draadloze router of een ander toegangspunt dat u verbonden bent , hoe lager de signaalsterkte is waarschijnlijk . Omdat laptops zijn draagbaar , de eenvoudigste oplossing is om dichter bij het ​​draadloze toegangspunt tot interferentie te minimaliseren . Kopen van 2

Verwijder fysieke obstakels en bronnen van draadloze interferentie . Als u niet dichter bij het ​​draadloze toegangspunt kan bewegen , het verwijderen van fysieke obstakels , zoals meubels en deuren , kan de signaalsterkte te verhogen . Een draadloos netwerk kan ook worden aangetast door andere draadloze apparaten in de omgeving , dus het toegangspunt zich van andere draadloze apparaten kan de ontvangst verbeteren .
3

Gebruik een draadloze repeater tussen uw computer en uw toegang punt . Draadloze repeaters zijn apparaten die nemen in draadloze signalen en stuur ze terug met meer kracht , uitbreiding van het effectieve bereik van een signaal . Door het plaatsen van een repeater tussen uw computer en uw router , kunt u de signaalsterkte te verhogen .
4

bijwerken drivers van uw draadloze kaart . Laptops gebruiken draadloze netwerken kaarten verbinding maken met draadloze signalen . Nieuwe driver -software voor uw draadloze kaart installeren kan verhogen haar vermogen om een sterk signaal te krijgen. Om de driver , zoeken naar driver downloads op de website van de fabrikant van uw netwerkkaart werken , vinden een chauffeur die is ontworpen voor uw kaart en het besturingssysteem , download het en start het uitvoerbare driver update bestand . U moet opnieuw opstarten nadat de chauffeur is klaar met het installeren .
5

Beveilig uw draadloze toegangspunt . Als uw draadloze netwerk wordt gebruikt door piggybackers , kan het signaalsterkte en beschikbare bandbreedte voor uw computer te beperken . Om de router te beveiligen , inloggen op de router door een browser te openen en te typen IP- adres van de router in de adresbalk . Het standaard IP-adres voor de meeste routers is ofwel 192.168.1.1 of 192.168.0.1 . Voer de naam en het wachtwoord in het vak dat verschijnt in te loggen op de administratieve panel van uw router de gebruikershandleiding van uw router. Zoek door de menu's van uw router biedt ( elke router heeft een ander menu ) , en zoek naar een optie om de beveiliging encryptie zoals WEP of WPA inschakelt . Selecteer een beveiligingsoptie en een wachtwoord als u wordt gevraagd om naar buiten gebruikers de toegang tot uw netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Voordelen & Nadelen van draadl…
·Hoe te openen Wireless LAN 
·DIY : WiFi USB Antenne 
·Hoe te Sluit Wireless 
·Typen draadloze netwerken 
·Hoe uw computer verbinding met…
·Wat is een Wi - Fi- Header ? 
·Hoe het opzetten van een Links…
·Hexagonale Netwerk 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Internet Traffic Beheer 
·Hoe maak je een cPanel account verwijder…
·Hoe maak je een Exchange Mailbox 2003 He…
·Hoe je andere computers Monitor op een c…
·How to Get Rid van BT Openzone 
·Hoe maak je een thuisnetwerk tussen Vist…
·Wat is een Novell 5.1 NDS Server ? 
·Hoe maak je verbinding met het internet …
·Wat zijn de verschillen in optische veze…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com