Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is een Wi - Fi- Header ?
De term " Wi - Fi- Header " kan verwijzen naar een netwerkfunctie of een fysiek element op een computer moederbord . De eerste is een technologie die uw draadloze apparaten vaak gebruikt. Echter , kan deze laatste een beslissende factor die u overwegen wanneer het winkelen voor een moederbord of draadloze hardware om uw zelfgebouwde computer te voltooien .
Headers

In het algemeen netwerking , headers zijn stukjes informatie die komen voordat de gegevens die daadwerkelijk wordt overgedragen tussen computers , hardware of netwerklocaties . De header kan een apart stuk gegevens of kan eenvoudigweg een deel van de achterliggende gegevens overgedragen aan het begin . Headers beschrijven de inhoud van de pakketdata en het protocol over te dragen . Bedrade en draadloze netwerken beide gebruik van headers bij de overdracht van bestanden of gegevens , zoals het uploaden of downloaden van het internet . Een draadloze header is gewoon data voorafgaand aan het pakket via een draadloze verbinding .
Hardware Headers

Als u op zoek naar een moederbord en een aparte hardware op uw eigen computer te bouwen , je kan zien productbeschrijvingen die vermelden het moederbord heeft een Wi - Fi- header . De header is een interface waar u een draadloze module kan installeren , zoals die door ASRock , om draadloze mogelijkheden toe te voegen aan uw computer . Deze draadloze module is een intern alternatief voor de externe USB draadloze adapter .
Overwegingen

Gewoon omdat een moederbord heeft een Wi - Fi- header betekent niet dat het is draadloos - klaar . Lees zorgvuldig de instructies bij de aankoop van computer hardware, omdat je kan hebben om een extra draadloze module aan te schaffen. Echter , sommige moederborden komen met ingebouwde draadloos-netwerkkaarten die geen Wi - Fi- installatie via de Wi - Fi- header nodig hebben , en deze optie mogelijk meer geschikt zijn voor uw behoeften .
Header Alternatieven

Als je moeite hebt een compatibele draadloze module om te gaan met een Wi - Fi- header van uw moederbord te verkrijgen ervaart , zou u een alternatief draadloze kaart te overwegen . Externe USB- dongles bieden draadloze mogelijkheden zonder permanente installatie . Een andere optie is een draadloze kaart die gebruik maakt van de PCI - of PCI Express op een laptop - interface van uw moederbord . PCI-kaarten kunnen integreren met het moederbord zelf of bestaan ​​als verwisselbare uitbreidingskaarten dat u de stekker in het PCI slot van uw computer naar Wi - Fi- of andere functies toe te voegen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een laptop Zet in e…
·Hoe maak je een 3G Laptop Airc…
·Hoe maak je een Ultra Low Loss…
·Hoe kan ik een printer aan te …
·Hoe het opzetten van Wi - Fi D…
·Hoe vind ik mijn WEP-sleutel v…
·Hoe je de WiFi uitschakelen op…
·Hoe maak je verbinding een Wii…
·Wat heb ik nodig om een draadl…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe een Gebruikersnaam en Wachtwoord in …
·Hoe te Hash Codering Begrijp 
·Aanbevolen bandbreedte voor VoIP 
·Wat is mijn WPA- sleutel of ik heb geen …
·De voordelen van Token Ring netwerken 
·Hoe maak je een Node IP- adres te vinden…
·Wat heb ik nodig om de Ethernet bevestig…
·Verschil tussen een SIP -server en een S…
·Hoe maak je verbinding met het internet …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com