Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> FTP en Telnet >> Content
Hoe te Hash Codering Begrijp
Hash codering is een proces dat een digitale vingerafdruk van een set van gegevens genereert . De hash-algoritme substituten en zet de oorspronkelijke gegevens op deze vingerafdruk te krijgen , een zogenaamde hash-waarde . De hashwaarde kan veel kleiner zijn dan de oorspronkelijke data en gebruikt voor een aantal doeleinden betreffende beveiligingsgegevens en onderhouden gegevensintegriteit . Volg deze stappen om het begrijpen van hash -codering en de toepassing ervan . Wat je nodig hebt
Hash - encoding programma
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Begrijp dat hash codering is eenrichtingsverkeer . Dit betekent dat u een hash van een set van gegevens te genereren , maar je kunt niet reverse - engineeren van de hash aan de oorspronkelijke gegevens te produceren . Kopen van 2

Weet dat hash codering is deterministisch . Dit betekent dat als u twee verschillende hashes geproduceerd door dezelfde hash-algoritme , de initiële datasets waren anders .
3

Realiseer je dat hash codering is noninjective . Dit betekent dat twee identieke hashes waarschijnlijk ( hoewel niet noodzakelijk ) kwam uit dezelfde gegevens .

Gebruik hash codering 4 in cryptografie , of het coderen van berichten ten behoeve van privacy en geheimhouding . Hashing wordt gebruikt voor authenticatie en borging van de integriteit van berichten . Hashing functies worden gebruikt om een ​​bericht van willekeurige lengte te nemen en het genereren van een hash-waarde van een bepaalde lengte .

Gebruik hash codering 5 tot hash tabellen te maken , die het mogelijk maken een programma om snel een record van data met behulp van de sleutel . In dit scenario wordt de data record is de eerste set gegevens en de sleutel is de hash-waarde gegenereerd uit het.

Gebruik hash codering 6 voor foutcorrectie . Hash-waarden toestaan ​​dat een persoon of een programma om te controleren of een bepaald verzonden bericht aangekomen intact op zijn bestemming . Een hash waarde wordt berekend uit het oorspronkelijke bericht aan de oorsprong , de hash waarde wordt verzonden naar de bestemming , gevolgd door het bericht zelf . Op de bestemming , wordt een hash waarde berekend uit het ontvangen bericht . Als de tweede hashwaarde overeenkomt met de eerste , is de conclusie dat het bericht correct is verzonden.

Previous: Next:
  FTP en Telnet
·Verbinding maken met Telnet -s…
·Hoe maak je een Tar bestand ui…
·Hoe om bestanden van uw server…
·Hoe te downloaden van FTP 
·Hoe je verschillende Havens in…
·Hoe te bestand naar server via…
·Hoe maak je een FTP ophalen Vi…
·Hoe maak je een opdracht moet …
·Hoe je FTP sites in XP Start 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Nokia mobiele telefoon t…
·Soorten VoIP 
·Hoe op te lossen een kan niet communicer…
·Hoe maak je verbinding met een Linksys W…
·Hoe weet ik of de buren Met mijn draadlo…
·Over Home netwerk gedeelde schijven 
·Linksys WMP - 11 V2.7 Systeemvereisten 
·Hoe te configureren VNC Auth 
·Hoe te installeren van een Cat5 Ethernet…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com