Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> FTP en Telnet >> Content
Hoe je FTP sites in XP Start
Een bestandsoverdracht server wordt gebruikt om bestanden tussen machines op een netwerk . Voorkomende toepassingen voor FTP's omvatten het hebben van een FTP voor andere gebruikers om bestanden te downloaden , en voor een web -beheerder te wijzigen en bij te werken bestanden voor een website . Microsoft Windows XP bevat Internet informatie service , die kan worden gebruikt om een FTP- server te maken . Instructies
1

Open de configuratie-instellingen voor IIS door te klikken op " Start > Configuratiescherm > Add /Remove Windows-onderdelen . " Markeer " Internet Information Services " ( IIS ) ; controleren of het niet is aangevinkt , klik op kopen van 2

controleren " File Transfer Protocol ( FTP-service ) , " " Common Files " en " " Details . " internet Information Services Snap -in "onder " Onderdelen van internet Information Services ( IIS ) " in het dialoogvenster dat na het klikken detail weergegeven .
3

to Go " Start ", kies " Control panel " en selecteer de " Schakel naar " optie klassieke weergave in de linkerbovenhoek . Open " Systeembeheer " en selecteer " Information Information Services . "
4

Openen " lokale computer " en " FTP-sites . " Je moet "Default FTP Site " in het linkervenster weergegeven . Klik met de rechtermuisknop op "Default FTP-site ' en selecteer eigenschappen .
5

Maak de nodige wijzigingen aan de " Default FTP Site Eigenschappen " in het dialoogvenster dat verschijnt . De meest gebruikte TCP-poort voor FTP -diensten is 21 .
6

Selecteer het tabblad "Security Accounts " gelegen naast het tabblad " Site FTP " in de "Default FTP Site Properties" dialoogvenster . Bij deze optie kunt u toestaan ​​of verbieden anonieme toegang en creëren is goed voor de FTP-server .

Test 7 uw FTP-server door het openen van een webbrowser of een FTP -client . Als u gebruik maakt van een webbrowser , voer het volgende in de adresbalk : " ftp://gebruikersnaam:wachtwoord @ IPADDRESS : PORT " , waarbij gebruikersnaam de gebruikersnaam voor uw FTP-site , PASSWORD is het wachtwoord voor uw FTP-site , IPADDRESS is het IP-adres voor uw FTP-site , en de haven is de TCP-poort - meestal 21 - . voor uw FTP-server

Previous: Next:
  FTP en Telnet
·Hoe de Windows Internet Inform…
·Hoe kan ik een FTP- adres Creë…
·Hoe Apple Computers Buy From C…
·Hoe je PSD bestanden uploaden 
·Hoe maak je een FTP Server Hos…
·Wat is een Filezilla Server ? 
·Hoe maak je een bestand naar m…
·Hoe Sites Overdracht van FileZ…
·Hoe het opzetten van een Windo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·PC Security Concepts 
·Wat is Asymmetrische encryptie? 
·Hoe maak je verbinding een modem aan mee…
·Het automatisch laden IPv6 in AirTunes 
·Hoe maak je een Cookie File 
·Hoe te DCHP uitschakelen op een Siemens …
·Hoe maak ik een e-mailadres opmaken Corr…
·Kan Yahoo E-mail gebruikers blokkeren IP…
·Hoe te Turn on Bluetooth voor een Dell X…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com