Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat heb ik nodig om de Ethernet bevestigen aan mijn computer ?
De Ethernet is de meest geïmplementeerde standaard voor de fysische eigenschappen van netwerken . Daarom wordt de naam " Ethernet" wordt vaak toegepast om een netwerk taak of apparaat . De Ethernet een computer bevestigen is hetzelfde als een computer op een netwerk . Geen enkele computer kan hechten aan een netwerk zonder een netwerkadapter . Network Adapter

De netwerkadapter werd oorspronkelijk geproduceerd als een apart stuk hardware verkocht als een printplaat . Dat board gemonteerd in een uitbreidingssleuf op het moederbord van de computer en de aansluitingen die nodig is om een kabel aan te sluiten staken door de computerbehuizing uit hun positie vast aan de rand van het bord . Deze platen werden netwerkkaarten genoemd . Hoewel netwerkadapters worden nu over het algemeen geïntegreerd in het moederbord en komen als een standaard onderdeel van de computer , zijn ze nog steeds vaak aangeduid als "netwerk interface-kaarten . "
Gegevens opmaken

een computer kan geen verbinding met een netwerk zonder een netwerk adapter , de adapter converteert gegevens van formaat van de computer naar een formaat dat door de netwerkkabel . De eisen van de data formaten voor netwerken worden uiteengezet in de Ethernet-standaarden en zo de adapter converteert computer gegevens in Ethernet - vriendelijke verpakkingen . Die pakketten worden frames genoemd en bevatten brokken van binaire gegevens .
Media Access Control

Het proces van het overdragen van gegevens van een computer naar de kabel wordt Media heet toegangscontrole en dit is een van de taken van een netwerkadapter . Het deel van de netwerkadapter die Media Access Control voert heet de Medium Access Controller . Deze luistert naar ruimte op de draad en peulvruchten data op de lijn als een elektronisch signaal zodra het stilzwijgen over de kabel detecteert .
Network Socket

De meeste moderne computers
al een netwerkadapter aangebracht . Een veelbetekenende teken van de aanwezigheid van de adapter is of de computer beschikt over een netwerk aansluiting . Dit is een beetje groter dan een telefoonaansluiting . De Ethernet- kabel wordt aangesloten op deze aansluiting , en de binnenkant van de computer , de socket maakt rechtstreeks verbinding met de netwerkadapter .
Netwerk Kabel

De uiteindelijke eis voor het bevestigen van het Ethernet-netwerk de computer is het bestaan ​​van een netwerk . De standaard Ethernet- connector aan het uiteinde van de netwerkkabel clips in het netwerk -aansluiting van de computer op dezelfde manier als een telefoon jock . In feite werd de connector oorspronkelijk ontworpen als een plug voor telefoonkabels . Ethernet-netwerken opereren over verschillende soorten kabel , maar ze moeten allemaal een of andere vorm van netwerk- controller , zoals een hub of een switch volledig te kwalificeren als een netwerk hebben .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Ethernet -poor…
·Wat is de functie van een Ethe…
·Hoe Hook Up een computer op ee…
·Hoe naar Boot Over Ethernet 
·Hoe te gebruiken Ethernet Met …
·Hoe maak je een Ethernet Split…
·Hoe kan ik zien of ik een Ethe…
·Hoe je Ethernet-connectoren mo…
·How to Get Ethernet te werken …
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Wat is Wireless Fidelity ? 
  Netwerken Articles
·Draadloze Gemak Vs . Wireless Security 
·Hoe kan ik Verwijder Onderzoek Geschiede…
·Accounting Internet Scholen 
·Hoe download ik Vorige Zune Software ? 
·Hoe kan ik een computer toe aan Active D…
·Hoe uw computer IP- adres te vinden in W…
·Hoe je router -instellingen voor een Wes…
·Hoe maak je een mobiel breedband signaal…
·Hoe uw traceroute wijzigen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com