Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat heb ik nodig om een draadloze internetverbinding thuis?
Sinds de komst van draadloos internet , lijkt iedereen wil gaan draadloos . Voorbij zijn de dagen dat mensen zijn gebonden aan hun desktop computers . Nu , die met een laptop zijn vrij om te zwerven over het huis, met behulp van het internet, waar zij dat nodig achten . Er zijn echter een aantal fundamentele eisen voor het gebruik van draadloos internet thuis . Draadloze Capability

Wat computer die u gebruikt voor toegang tot internet moet in staat zijn draadloze toegang . De meeste nieuwe computers , met name laptops , voorzien van draadloze functionaliteit in de fabriek geïnstalleerd . Oudere computers , echter , kan een draadloze kaart geïnstalleerd worden voordat zij in staat om draadloos toegang tot het internet nodig . U kunt een draadloze kaart kopen bij uw lokale elektronica winkel of via het internet .
Broadband Access

Om effectief draadloos internet te krijgen , zult u toegang tot breedband nodig hebben uw huis . Contact op met uw Internet- provider over het krijgen van breedband in uw huis . Breedbanddiensten zijn beschikbaar in de meeste van de Verenigde Staten vanaf 2010 , met nieuwe locaties worden toegevoegd elke week . Dial - up verbindingen zijn niet praktisch voor draadloze internettoegang , vanwege hun lage snelheid en bandbreedte .
Modem

Alleen het aanmelden voor breedbandtoegang zal niet brengen de service aan uw huis . U vindt er ook een modem nodig om de service te krijgen . U kunt een breedbandmodem aanschaffen in een elektronicawinkel of huur een van uw internet provider voor een kleine maandelijkse vergoeding . Sluit de modem aan het internet -uitgang in uw huis , die door uw Internet- provider wordt geïnstalleerd als men nog niet bestaat .
Router

Je zult een soort nodig van het apparaat aan het draadloze signaal door je huis te zenden. Dit kan een router gekocht van een van de lokale elektronica winkel. Routers zijn er in verschillende types en variëren op basis van de grootte van het veld zij project , alsmede de hoeveelheid gegevens die te verwerken . De doos van de router in de winkel zul je vaak vertellen welke geschikt is voor uw doeleinden is . U kunt ook haak een wireless - enabled desktop computer rechtstreeks tot uw breedbandverbinding en gebruik de computer zelf als een router . Maakt niet uit hoe je ermee omgaat , moet uw router worden aangesloten op de modem om zijn signaal in uw hele huis .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat is een WAP -apparaat ? 
·Hoe je Wireless Extenders conf…
·Hoe maak je een Microsoft Blue…
·Hoe maak je verbinding een Bel…
·Hoe te Enable Bluetooth PAN 
·How to Set Up een draadloze in…
·Hoe kan ik een printer toevoeg…
·How to Set Up Wireless Thuis p…
·Voordelen van een draadloos co…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Wat is Wireless Fidelity ? 
  Netwerken Articles
·Hoe te Zet een draadloze switch op een G…
·Hoe het opzetten van een statische route…
·Voordelen van ListView control 
·Welke soorten aansluitingen voor de Ethe…
·Hoe je Linksys drivers te installeren 
·Hoe te SSL authenticatie uitschakelen 
·Hoe de Dial -Up Prompt uitschakelen Van …
·Westell 6100L Modem Problemen oplossen 
·De voordelen van de Ring Network Topolog…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com