Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Mijn Netgear router niet verzenden van een draadloos signaal
Wanneer juist geconfigureerd , draadloze routers een signaal dat maakt de omgeving computers aan te sluiten op de router om de uitwisseling van gegevens en toegang tot het internet uit te zenden . Netgear routers hebben een aantal beveiligingsinstellingen die kunnen voorkomen dat de router van openlijk uitzenden van een draadloos signaal . De minst veilige instellingen zullen toestaan ​​dat een nabijgelegen apparaten te detecteren en verbinding te maken met uw draadloze netwerk . Web Administration Interface

U kunt de instellingen van uw router te veranderen via de web administratie interface. U kunt toegang krijgen tot de interface via de webbrowser van een computer via een bekabelde of draadloze verbinding met de router verbonden . Open uw webbrowser en voer het IP- adres van de router in de adresbalk . Standaard , Netgear routers gebruikt u het IP -adres " 192.168.0.1 " of " 192.168.1.1 " . Wanneer hierom wordt gevraagd , voert u de juiste inlognaam en wachtwoord . Netgear routers gebruikt " admin" als de standaard inlognaam en " wachtwoord" of " 1234" als het standaard wachtwoord .
Enable Wireless Access Point

Netgear
draadloze routers zal functioneren als standaard 4 - port bedrade routers wanneer hun onboard radio is uitgeschakeld . Selecteer " Draadloze Instellingen " onder "Advanced " in het menu aan de linkerkant van het web administratie interface. Zorgen voor de " Enable Wireless Router Radio " vakje is aangevinkt . Als het niet , vinkt u het vakje in en klik op " Apply" aan de onderkant van de pagina .
SSID Broadcast

Draadloze routers
identificeren hun bijzondere draadloos netwerk met een Service Set Identifier ( SSID ) . Wanneer u een lijst met beschikbare netwerken op de computer bekijken , bekijkt u een lijst van alle van de SSID's worden uitgezonden in uw omgeving . Netgear routers kunnen worden geprogrammeerd om "verbergen " door niet uitzenden met hun SSID . Controleer de "Enable SSID Broadcast " vakje op het zelfde " Draadloze Instellingen " pagina in de sectie " Geavanceerd" van het menu van de web administratie interface . Klik op "Apply " om de wijziging op te slaan .
Access Control List

Sommige routers voorkomen ook dat ongeautoriseerde toegang door alleen bepaalde computers te bekijken en verbinding met het netwerk . Op de " Wireless Settings " pagina in de sectie " Geavanceerd" van de webinterface , schakelt de " Turn Access Control On " en klik op " Apply " om het even welke computer aan te sluiten op uw netwerk . Zorg ervoor dat u een vorm van wachtwoord - encryptie hebt ingeschakeld in de "Opties Beveiliging " sectie van de " Wireless Settings " pagina in het hoofdstuk " Setup" van het menu , om te voorkomen dat niet-geautoriseerde computers toegang krijgen tot uw netwerk.

Hard Reset

Als al het andere faalt , kun je je router resetten naar de standaard fabrieksinstellingen opnieuw in te schakelen zijn draadloze uitzending , maar daarbij zal ook de router encryptie resetten sleutel , inlognaam en wachtwoord en andere instellingen . Steek de punt van een pen in de verzonken "Reset " -knop op de achterkant van de router . Houd de knop 10 seconden ingedrukt totdat de " Test" lampje aan de voorzijde van de router knippert . Uw router resetten en beginnen met uitzenden van een draadloos netwerk onder de SSID " Netgear . " Log in Web administratie-interface van uw router en klik op "Setup Wizard " in het linkermenuvenster opnieuw te configureren beveiligingsinstellingen van uw router .
< Br >

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een WEP- wachtwoor…
·Netgear DG834 Informatie 
·Hoe volledig Reset Your WRT54G…
·Hoe maak je een draadloze inte…
·Kan ik een Desktop link naar e…
·Hoe kan ik een Linksys Reset t…
·Hoe Hook Up een 5 - Port Links…
·Hoe Hook Up Cable op een draad…
·Hoe maak je een TRENDnet USB e…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Wat is Win32 Alureon ? 
·Hoe je computers die zich op 2 verschill…
·Hoe maak je een computer Maak een Router…
·Hoe je NAT Get op een Speedtouch ST - 78…
·Wat is IGP Protocol ? 
·Hoe werkt Dual Band Wireless werken? 
·Richtlijnen voor Cisco Router Installati…
·Hoe maak je een Home Phone Run Met een c…
·De verschillen tussen een Wireless Gatew…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com