Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe Hook Up een 5 - Port Linksys Switch
Een 5 -Port Linksys Switch is een netwerk router die gebruikers in staat stelt om verbinding te maken , hetzij met een draad ( met behulp van een Ethernet RJ - 45 -kabel ) of draadloos , en ondersteunt alle belangrijke draadloze protocollen . De 5 -poorts Linksys Switch is een populaire keuze voor zowel thuis -en zakelijke gebruikers en heeft een reputatie als betrouwbare en eenvoudig te configureren . Het is algemeen bevestigd aan een kabel of DSL -modem om meerdere gebruikers toegang tot het internet . Wat je nodig hebt
Ethernet RJ - 45 -kabel
Toon Meer Aanwijzingen

Kracht 1 down uw kabel-of DSL-modem en sluit deze aan op de router met een ethernetkabel . Het ene uiteinde van de kabel wordt aangesloten op de modem RJ - 45 -aansluiting , terwijl de andere stekers in WAN-poort van de router . Merk op dat de WAN poort gelabeld en gescheiden is van de vijf genummerde poorten op de achterkant van het apparaat . Zodra ze zijn aangesloten , schakelt u de modem , wacht 45 seconden en schakel vervolgens de router . Kopen van 2

Sluit uw computer aan op de router . U kunt een Ethernet- kabel gebruiken om de computer netwerk aansluiting te verbinden met een van de genummerde poorten op de achterkant van het toestel , of de verbinding met het draadloze netwerk met de naam " linksys . "

Gebruik 3 uw draadloze netwerkvoorziening uitgeruste computer om draadloos verbinding te maken met de Linksys . Windows- gebruikers kunnen de " linksys " netwerk te vinden door te klikken op het pictogram voor draadloze netwerken in het systeemvak ( in de onderste rechterhoek van het scherm ) , terwijl Mac- gebruikers kunnen verbinding maken met het draadloze netwerk door te trekken naar beneden de pizza slice - vormige icoon draadloos netwerk zich aan de rechterbovenhoek van het scherm .
4

Configureer de instellingen van uw router door de lancering van uw webbrowser en het invoeren van 192.168.1.1 in de URL-balk . Je zal moeten " admin " invoeren voor zowel de gebruikersnaam en het wachtwoord voor toegang tot het configuratiescherm .
5

Geef je router een naam in het veld ' Router Name " . Controleer of de DHCP -server is ingeschakeld en dat de tijdzone correct is , en klik op het tabblad " Wireless " dan . Geef uw draadloze netwerk een naam in en selecteer vervolgens de "Security " lid onder " Wireless . " Opzet van een wachtwoord voor uw draadloze netwerk en klik op de tab "Administratie " en voer een nieuwe naam en het wachtwoord .
< Br > 6

Klik op "Doorgaan " en draadloos verbinding zoals beschreven in stap 3 , met naam /wachtwoord van het draadloze netwerk , zoals vastgesteld in stap 5 . Als u bent verbonden met een kabelmodem , dan moet je klaar bent met het configuratieproces . Als u DSL gebruikt, ga dan naar stap 7 .
7

Voer 192.168.1.1 in het URL- veld van uw browser en voer de naam en het wachtwoord (dat u in stap 5 opgericht ) naar de finish setup . Selecteer ' PPPoE ' uit het ' Internet Connection Type " pull - down menu . Voer de gebruikersnaam (meestal je e-mailadres ) en wachtwoord die u van uw DSL-service . Klik op " Save Settings" en laat de router te herstarten .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een SSID Zoek op e…
·Hoe maak je een Kyocera router…
·Beschrijf de veiligheidscapaci…
·Hoe maak je uitschakelen van e…
·Hoe de Pass Phrase voor Linksy…
·Wat is Linksys EasyLink Adviso…
·Hoe om zoekwoorden en websites…
·Hoe maak je een Telus Wireless…
·Hoe maak je een router met Nin…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je VNC gebruiken dan HughesNet 
·Hoe kan ik een Linksys WRT54GC Upgrade 
·Wireless DHCP werkt niet in Ubuntu 
·Hoe vindt u uw Internet IP-adres 
·Hoe toegang AMEC E 
·Hoe te installeren Wireless Roadrunner 
·Hoe maak je een Exchange Mailbox Restore…
·Hoe kan ik een nieuwe Dell -modem instal…
·Hoe je Track Online Activiteiten Via IP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com