Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Linksys Router Problemen met de HP Pavilion dv6000
De HP Pavilion dv6000 is een laptop computer waarmee u verbinding maken met een netwerk via een draadloze verbinding . Dit levert internetdiensten en de toegang tot het netwerk bestanden en bronnen . U kunt een Linksys merk router gebruiken als het draadloze toegangspunt voor uw Pavilion laptop . Echter, als je problemen aansluiten op de Linksys router , kunt u zowel uw laptop en de router instellingen te lossen. Problemen met Pavilion dv6000

Zorg dat de draadloze netwerkverbinding van het paviljoen is ingeschakeld en goed werkt . Vind de Wi - Fi- schakelaar aan de voorkant van de laptop en beweeg het in de stand "ON" . Klik met de rechtermuisknop op het netwerkpictogram op de taakbalk van de computer en kies " Beschikbare draadloze netwerken . " Selecteer de Linksys router uit de lijst van draadloze verbindingen en voer het wachtwoord van de router , indien daarom wordt gevraagd . Als u zich binnen het bereik van de router , maar kan niet zien de Linksys router om verbinding te maken , moet u de router zelf oplossen .
Problemen Linksys routers

maken ervoor dat uw Linksys-router is gelegen nabij genoeg om je laptop aan een stabiele netwerkverbinding te voorzien . Zorg er ook voor dat de netwerkkabel tussen de router en uw Internet modem goed zijn aangesloten . U krijgt een "Internet " licht zien op de voorzijde van de router als de Linksys detecteert een internetverbinding . Ook kunt u de functionaliteit van uw router testen door het maken van een bedrade verbinding tussen de laptop netwerkkaart aan de achterzijde van de router om te bepalen of het probleem is met alleen de draadloze functies .
Vermogen Cycle Router

Als het probleem is met het internet of draadloze functies , voer een power cycle tussen de router en de modem om de apparaten te resetten . Trek de stekker uit de modem en de router en laat ze aan de stationair gedurende ongeveer 20 seconden zitten . Steek de modem in de eerste en laat het een internetverbinding tot stand . Vervolgens steekt u de router in en laat de twee apparaten te communiceren . Bepalen of dit lost het probleem op door router aansluiten op de router met uw laptop .
Reset Router

Als de stroom fietsen niet werkt , of als u geen verbinding aan de router vanwege een verloren wachtwoord voor het netwerk , kunt u volledig de router resetten naar fabrieksinstellingen . Dit zal allemaal van de router configuraties en beveiligingsinstellingen te wissen , en vereist dat je weer inloggen op de router als u iets moet wijzigen na de reset . Kijk voor een kleine ronde inkeping op de achterkant of de onderkant van de router met een kleine knop in . Steek het uiteinde van een paperclip of potloodpunt in het gat en houd de knop ingedrukt totdat de lampjes op de voorkant van de Linksys router knipperen , wat aangeeft dat de reset voltooid .
< br >

Previous: Next:
  draadloze routers
·How to Set Up een Westell 7500…
·Hoe je draadloze adapter Signa…
·Hoe maak je een D - Link Bevei…
·Hoe maak je een computer aan t…
·Hoe Hook Up een Apple laptop o…
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Hoe sluit ik een kabel breedba…
·Hoe het opzetten van een Netge…
·Hoe naar Port - Forward Met ee…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een statisch IPv6-adres conf…
·Snelste manier om Fileshare van de ene c…
·Hoe krijg ik mijn Broadband Network Conn…
·Hoe de Modem Driver voor US Robotics 33,…
·Hoe je gedeelde Windows- mappen configur…
·VPN toont aan dat deze computer kan geen…
·Hoe te Lijst van IP-adressen Get 
·Hoe maak je een Westell DSL Modem Setup 
·Hoe te beëindigen een RJ - 45 Jack 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com