Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe je gedeelde Windows- mappen configureren voor maximale Network Protection
Windows kunt u configuraties , zoals machtigingen voor gedeelde mappen instellen . In Windows wordt de gedeelde map met permissies voor iedereen om het te openen . Om maximale bescherming en blokkeert ongewenste toegang , moet u "Iedereen " te verwijderen uit de lijst met toegankelijke gebruikers en geef de gebruikers die toegang hebben tot de map . Deze beschermt uw gegevens worden gestolen en het beperkt de gebruikers die de documenten kunt bewerken . Instructies
1

Klik op de knop Windows "Start " en klik vervolgens op ' Configuratiescherm'. Klik op " Systeembeheer " en dubbelklik op " Computerbeheer . " Dit opent een configuratie venster . Kopen van 2

Klik op " System Tools " om een lijst met opties uit te breiden . In de sectie " Gedeelde mappen " met de rechtermuisknop op de gedeelde map die u wilt bewerken . Klik op "Eigenschappen " om een ​​nieuwe configuratie venster te openen .
3

Klik op de tab ' Share Permissions " . Klik op de groep 'Iedereen' in de lijst en klik op 'Verwijderen'. Dit verwijdert toestemmingen voor alle gebruikers , dus nu moet je permissies weer een voor een toe te voegen . Specificeren van de gebruikers die de map grenzen toegang tot alleen die gebruikers , dat is de maximale permissies ingesteld kan worden op een gedeelde map kan openen .
4

Klik op de knop 'Toevoegen' . Dit opent een lijst met gebruikers op uw netwerk . Klik op elke gebruiker die u toegang wilt geven . In de sectie ' Machtigingen voor gebruiker of groep , "check " Toestaan ​​. " Klik op " OK " om de instellingen op te slaan .
5

Klik nogmaals op de knop 'Toevoegen' . Deze keer , op de gebruikers die u wilt specifiek toegang tot de share te ontkennen . Check " Deny " in de lijst met machtigingen . Klik op " OK . " Dit blokkeert de geselecteerde gebruiker uit het zien van de shareed bestanden specifiek . Dit betekent dat u niet per ongeluk toegang zal geven tot de map in de toekomst . Windows maakt gebruik van de meest beperkende machtigingen wanneer het verlenen van toegang , dus als je specifiek ontkent een gebruiker en later een gebruiker toegang tot de share toe , Windows neemt de instelling " Deny " als de prioriteit en blokkeert de toegang .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Cat 5 Installe…
·Hoe maak je verbinding een Wes…
·Verschillende netwerkconfigura…
·De nadelen van het IPX /SPX -p…
·Hoe je het gebruikerswachtwoor…
·Hoe te ActiveX Groepsbeleid In…
·Hoe je het domein wachtwoordbe…
·Hoe maak je een projector op e…
·Hoe maak je verbinding een DSL…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Return Loss Bereken 
·Hoe de FTP- mappen Zoek een website Heef…
·Hoe maak je een draadloos profiel in Vis…
·Kan ik Filezilla Run op mijn LAN ? 
·Hoe maak je een Nortel 350 Switch Passwo…
·Hoeveel Bytes is een Exabyte ? 
·Hoe je Wi - Fi Hotspots Setup 
·Hoe maak Dial Up Wireless 
·Hoe je foto's 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com