Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe een computer te verbinden met uw Secure Linksys Wireless - G Router WRT54G Netwerk
Ethernet en draadloze netwerken zijn een nietje in bijna elke moderne werkplek en thuis . Het meest lastige onderdeel van het opzetten van uw draadloze netwerk is de eerste configuratie . Voor nieuwere modellen , is het niet voor de hand hoe te beginnen . De WRT54G router van Linksys is een vrij typische model , maar het is niet zonder zijn eigen eigenaardigheden . Je zult een desktop of laptop computer en twee standaard Ethernet kabels nodig om de verbinding te voltooien . Wat je nodig hebt
Linksys WRT54G series draadloze router
desktop of laptop computer Foto: Twee Ethernet snoeren
802.11b /g compatibele WiFi -adapter
Laat meer instructies
router Configuration ( Alleen New Networks )
1 Ethernet- kabels eruit grotere versies van de standaard telefoon snoeren . Er is maar een manier om een koord te beveiligen in een Ethernet -aansluiting .

Sluit de router in het stopcontact en steek vervolgens de Ethernet-kabel van uw huis 's DSL , kabel-of dial - up modem in de achterkant van de router . De lichtjes gescheiden Ethernet -aansluiting aan de linkerkant van het achterpaneel aangeduid " Internet " is voor uw modem Ethernet- kabel . Kopen van 2

Steek de tweede Ethernet- kabel in het contact " 1 . " Steek het andere uiteinde van de kabel in de computer Ethernet-aansluiting . Wacht een minuut of zo voor de verbinding te voltooien . Als het netwerkpictogram op de lagere - rechterzijde ( voor Windows-pc's ) of bovenste - rechterzijde ( voor Macs ) van uw computer scherm knippert , u
3

Dubbelklik op de computer Internet- browser . Voor de meeste computers , zult u gebruik maken van Internet Explorer of Safari . Markeer de tekst in de adresbalk en druk vervolgens op " Backspace . " Type " 192.168.1.1 " en druk op " Enter ".
4

Typ " admin" voor uw gebruikersnaam en ' password ' voor uw wachtwoord . U kunt dit later wijzigen . Klik op "OK . "
5

Klik op de tab gemerkt "Wireless ", klik op " Basic Wireless Settings . " Op in het veld " Wireless Network Mode 'te selecteren, een B of G Wi - Fi-netwerk , afhankelijk van welke 802.11 standaard het Wi - Fi-apparaten in uw huis te gebruiken . Als u niet zeker weet wat ze gebruiken , selecteert u " B. "
6

In de " Naam draadloos netwerk ( SSID ) " veld , voert u de nieuwe naam van uw draadloze netwerk . Je moet kiezen voor een naam die gemakkelijk te onderscheiden , maar geen persoonlijke gegevens in de naam niet bevatten . Bijvoorbeeld , " Smith Thuis WiFi " is NIET een beveiligd netwerk naam . Klik op "Save Settings . "
7

Klik op het tabblad " Wireless Security " . Onder " Security Mode ", selecteer " WPA2 Enterprise . " Onder " WPA " algoritme ", selecteer" AES . "
8

Voer een toegangscode in het " veld WPA Shared Key " . Deze code moet onvergetelijk zijn zonder met enige persoonlijke informatie . Een mengsel van upper- en kleine letters en cijfers wordt aanbevolen . Als u uw wachtwoord hebt ingevoerd , klikt u op "Save Settings . "
9

Klik op de tab "Administratie " , vervolgens "Beheer . " Voer een nieuw wachtwoord in het veld ' router Password " . ( Merk op dat dit wachtwoord kunt u toegang tot deze router administratie tool , NIET het draadloze netwerk de router creëert . ) Voer het nieuwe wachtwoord nogmaals op in het veld " opnieuw in te voeren om te bevestigen . "Klik " Save . instellingen ' Onthoud dit wachtwoord - het wordt nu gebruikt in plaats van het standaard wachtwoord van stap 4 overslaan van deze stap zal uw netwerk kwetsbaar
opzetten van een draadloze verbinding
10 . .

Maak de Ethernet- kabel van uw computer en van de " 1 " -aansluiting op de router . Wacht een ogenblik om de netwerkinstellingen van uw computer aan te passen .
11

Klik op het pictogram voor draadloze communicatie in de bodem - rechter bovenhoek van uw scherm , klik dan op de SSID die u in stap 6 van hoofdstuk 1 geselecteerd . Voer de toegangscode die u hebt gemaakt in stap 8 van afdeling 1 , en klik op ' Connect '.
12

Wacht tot de verbinding te voltooien . Wanneer de onderste rechterkant van het scherm knippert een stevige golf icoon , wordt de verbinding tot stand gebracht . Open een nieuw browservenster om uw internetverbinding te testen . Zodra u verbinding hebt met het netwerk , u kunnen invoeren " 192.168.1.1 " in de adresbalk om de router instellingen opnieuw openen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Toegang tot een WAP54G 
·Het automatisch laden Draadloo…
·Verschil tussen Mobile Web & W…
·Is er een manier om gebruik Wi…
·Doe Router Channel Settings Ma…
·Over Wi - Fi Signal Boosters 
·Hoe je WEP- of WPA-encryptie i…
·Moet ik Network Magic aan Mijn…
·Hoe te herstellen van een D - …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Woomera Protocol 
·Hoe maak je een Plex ATV Install 
·De geschiedenis van Internet Piraterij &…
·Hoe controleert de Default Domain Contro…
·Hoe kan ik bepalen wat Modem Driver ik? 
·Hoe kan ik een Linksys Modem versleutele…
·Lijst van Ethernet II frame Type Waarden…
·Hoe te Tweak for Speed ​​in Road Runner …
·Kunt u gebruik Beide Ethernet en USB -po…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com