Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
De voordelen van VoIP voor bedrijven
Voice over Internet Protocol ( VoIP ) heeft een manier om data netwerken te gebruiken om spraak , een methode van communicatie die vergaande voordelen ten opzichte van conventionele telefoonlijnen en systemen biedt zenden . VoIP converteert de stem digitaal en stuurt dit door standaard breedband dienst of via de interne corporate communicatie -netwerken . Het kan ook verbinding maken met de gewone telefoonlijnen . Deze factoren dragen bij tastbare voordelen voor bedrijven , die alles van de productiviteit aan de bottom line . Productiviteit

VoIP-systemen
combineren data en spraak in een gecentraliseerd netwerk , het verstrekken van gebruiksgemak binnen een infrastructuur veel eenvoudiger te bedienen . Alle draden en circuits die verder gaan in telefoon systemen niet meer nodig . Werknemers kunnen telefoontjes van klanten en interne communicatie te combineren met de mogelijkheid om alle noodzakelijke gegevens op te halen . Inkomende gesprekken kunnen vaak worden geautomatiseerd door middel van software , die bevrijdt van medewerkers om te werken aan andere verantwoordelijkheden .
Access

VoIP
kunnen bedrijven werknemers toegang tot hun kantoren te bieden vanaf elke locatie , met een eenvoudige internetverbinding. Dit maakt het werk van kracht om steeds mobieler worden , zonder de noodzaak om te worden gekoppeld aan een fysieke plaats om zaken te doen . Dit is niet alleen te bezuinigen op de behoefte aan kantoorruimte , het zorgt voor de soort overal en altijd toegang die zakelijke relaties niet gehinderd door afstand verbetert . Mensen niet langer meerdere systemen nodig hebben om e-mail te controleren , praten over de telefoon , berichten en toegang tot gegevens op te halen .
Functionaliteit

VoIP
stelt bedrijven in staat om snel opvoeren capaciteit zonder de noodzaak voor dure en tijdrovende IT- ondersteuning . Out - of-the - box -systemen bieden de mogelijkheid om gebruiksvriendelijke veranderingen in een gestroomlijnde manier te maken , zodat medewerkers voorkeuren kunnen veranderen en toe te voegen functionaliteit op wil . Deze omvatten elektronische berichten , voice en video conferencing , call routing en aangepaste processen gericht op bedrijfsspecifieke methodes en eisen .
Lagere kosten

VoIP-systemen
vereisen relatief weinig investeringen , vooral in vergelijking met dure telefoon bedrading en hardware . VoIP- leveranciers bieden maandelijks abonnement diensten gericht op bedrijven zowel groot en klein , en hebben weinig meer dan IP- telefoons en -router verbindingen . Onderhoudskosten zijn daardoor veel lager , omdat de hosting -leveranciers verzorgen van het systeem zelf , dat is buiten verkoopruimten en vereist geen in - house ruimte of ondersteuning . Lange afstand en per - call kosten zijn niet meer begrotingsposten , en bedrijven kunnen kiezen en alleen betalen voor die diensten die zij daadwerkelijk gebruiken .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe te VoIP Setup voor Huis 
·Hoe te Avaya 4690 Configure 
·Hoe maak je een Vonage Unlock …
·Hoe je Caller ID Problemen Ove…
·Hoe maak je een Ventrilo Webli…
·Kan ik Sluit een Magicjack een…
·Hoe kan ik een Linksys Phone A…
·Hoe maak je een ViaTalk PAP2T …
·Soorten VoIP 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
·Hoe je Yahoo DSL Wireless Installeer 
·Hoe Hook Up een omkeren Schakelaar 
·Toegang krijgen tot gegevensbronnen tuss…
·Hoe te Forward poort van D - Link DIR 61…
·Hoe te verbinden twee computers om ze sn…
·Wat is een packet sniffing Recorder ? 
·Hoe gegevens Met behulp van Ethernet Tra…
·Hoe maak je een Wireless LAN- kaart te i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com