Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Kan ik Sluit een Magicjack een router met een adapter ?
Magicjack is een apparaat dat gebruikers toestaat om lange afstand telefoontjes te maken via een internetverbinding . De service vereist dat het apparaat aangesloten op een compatibele computer en kan dus niet direct worden aangesloten op het internet router . Vele andere oplossingen kunnen worden bedacht die kunnen toelaten om gelijkaardige effecten te bereiken als het aansluiten direct in een router . Hoe Magicjack werken

De Magicjack bestaat uit een hardware- adapter en de Magicjack roeping software . De adapter heeft een RJ - 11 -stekker voor het aansluiten van de telefoon en een USB-stekker voor aansluiting op de computer . Om het gesprek te controleren en interpreteren van de analoge signalen van de telefoon naar digitale signalen voor het internet , moet de Magicjack software worden geïnstalleerd . Voor Internet bellen om te werken , moet de Magicjack niet worden verbonden met een andere adapter (bijvoorbeeld een USB - naar - Ethernet-adapter voor aansluiting op de router ) en de software moet op een compatibel besturingssysteem worden geïnstalleerd .
< Br > Besturingssystemen

Routers
doen uitvoeren van een vorm van het besturingssysteem om hun taken uit te voeren . Magicjack is alleen compatibel met een beperkt aantal besturingssystemen . Deze omvatten Microsoft 7 , Vista en XP . Voor Macintosh-gebruikers , Magicjack werkt alleen met Intel - gebaseerde systemen . Omdat routers meestal niet deze besturingssystemen draaien , kan je ze niet gebruiken voor de Magicjack service.
Problemen Met Magicjack Setup

Het runnen van een telefoon thuis via uw computer kan een aantal problemen niet aanwezig zijn met gewone telefoon dienst te presenteren . Ten eerste is er een aanzienlijke vertraging ten telefoonsignalen worden omgezet in een digitaal netwerk , naar de computer gevoerd en opnieuw omgezet naar de telefoon . Bovendien is de beschikbaarheid van je MagicJack nummer is volledig afhankelijk van de computer wordt aangesloten op deze volledig op en het hebben van een vaste internetverbinding. Slapen of winterslaap computers kunnen niet telefoongesprekken doorsturen via de Magicjack .
Opzetten van een Magic Jack Computer

Misschien is de beste oplossing voor een consistente dienstverlening aan de MagicJack is om te kopen een eenvoudige computer , bedoeld in de op de staatstelevisie te blijven voor het doorsturen Magicjack oproepen . Hoewel dit lijkt misschien duur , in tegenstelling tot de aankoop van een adapter , kan een compatibele computer vaak worden gekocht voor zo weinig als $ 200. Bovendien kan deze PC ook functioneren als een bestandsserver of het verstrekken van andere , always- on service aan uw thuisnetwerk . Een dergelijke configuratie presenteert de meest realistische manier om Magicjack rechtstreeks aansluiten op uw router .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe te beginnen een VoIP-diens…
·Drie typen van VoIP-dienst 
·De beste score VoIP Providers 
·Hoe te VoIP gesprekken op een …
·Hoe maak je een VoIP -adapter …
·Hoe te houden een Vonage numme…
·Hoe te Calisto Pro voor VoIP 
·Gemeenschappelijke VoIP Proble…
·VoIP & Thuis Alarmen 
  Related Articles
Hoe te verbinden van een laptop op een d…
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe je draadloze routers verbinding met …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe maak je verbinding een router met ee…
  Netwerken Articles
·Wat is de RTWP in UMTS ? 
·Maximale lengtes voor Ethernet segmenten…
·Aansluiting Problemen in de Motorola DSL…
·Hoe Vergelijk Internet Access Prijzen 
·Hoe Hook Up een externe antenne aan MacB…
·Wat is Downstream Internet ? 
·Hoe uw computer een statisch IP-adres to…
·Hoe het opzetten van een kleinere MTU Si…
·Verbinding maken met VPN van VB.Net 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com