Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is Downstream Internet ?
In het kader van een internetverbinding " downstream " is een andere manier om te zeggen " te downloaden . " Het tegenovergestelde hiervan is " upstream " of " uploaden. " Internet Service Providers maken een onderscheid tussen uploaden en downloaden, omdat de meeste klanten hebben meer kans om te downloaden dan uploaden . DSL

Digital Subscriber Line-dienst
gemaakt breedband Internet mogelijk . Telecom engineers gerealiseerd dat een telefoongesprek niet van alle beschikbare bandbreedte van de telefoonlijn en een manier gevonden om het gegevenssignaal dragen via dezelfde lijn en tegelijkertijd als een spraaksignaal . Voordat DSL , een dial-up verbinding met een internetprovider gemaakt een individueel gesprek waarin de telefoon geblokkeerd uit het gebruik voor spraakoproepen . DSL maakt huistelefoon eigenaren om regelmatig te bellen terwijl de toegang tot het internet op dezelfde lijn .
Bandwidth

gegevens
en spraaksignalen bezetten twee verschillende segmenten van het frequentiebereik beschikbaar op de lijn . De telefoon gebruiker heeft het signaal niet te horen omdat de gegevens frequentie wordt gefilterd uit de lijn door een filter aangesloten op de telefoonaansluiting . De data-element wordt doorgeschakeld naar een netwerkkabel . De kanalen gemaakt voor data geven meer ruimte aan de downstream verkeer dan aan de upstream- verkeer .
ADSL

Thuisgebruikers
downloaden meer dan ze uploaden. Dat is , meer data uitmondt in de standaard computer thuis dan stroomt uit het. Een voorbeeld hiervan is de verkeersstroom betrokken bij het ​​laden van een webpagina in een browser . De browser stuurt een korte tekst - gebaseerde bericht met het verzoek de pagina . De server geeft de pagina , die vol is van data - rijke beelden en vaak ook streaming audio -of videobestanden . Veel meer gegevens verplaatst stroomafwaarts (naar de gebruiker ) het upstream ( van de gebruiker ) . Door te voorzien in ongelijke bandbreedte , toewijzing van meer stroomafwaarts dan stroomopwaarts , ISP's geven gebruikers meer bandbreedte in de richting waarin ze het nodig hebben . Dit systeem heet Asymmetric Digital Subscriber Line , of ADSL , omdat de twee rijrichtingen worden niet gelijk behandeld .
Optreden

Internet providers
gebruiken beschikbare bandbreedte efficiënter en creëren een betere service voor de klant als ze prioriteren stroomafwaarts stromen . ADSL-lijnen zijn in staat om het leveren van 24 megabits per seconde downstream en 3,3 megabits per seconde upstream . Bovendien is de consument niet nodig om een ​​aparte lijn om een ​​internet verbinding te onderhouden bestellen , geld besparen op huur .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Highlight te kopiëren 
·WinMX Music Connection Problem…
·PPP Internet Protocol 
·Hoe te verbinden Snort een Rou…
·Hoe je je bandbreedte Monitor …
·Wat doet HTML Stand voor ? 
·Hoe om concurrerend te blijven…
·Basis ISP probleemoplossing 
·IP Beveiligingsprotocollen 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Gemeenschappelijke bronnen van lawaai in…
·Hoe maak je een traceroute Output Begrij…
·Kunt u ophalen Emails Nadat ze worden ve…
·Hoe maak je een RCA Cable Modem Reset 
·Is Google Maps een bedreiging voor de pr…
·Hoe je toestaan ​​Limited Rekeningnummer…
·Ethernet Vs . Crossover Cable 
·Hoe maak je verbinding een Belkin router…
·Hoe te Parfum verdienen met verdunners 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com