Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Kunt u ophalen Emails Nadat ze worden verwijderd ?
Per ongeluk verwijderen van een e-mail kan drastisch zijn als het belangrijke informatie die je nodig had om op te slaan bevat . Deze e-mails kan soms makkelijk terug te vinden , afhankelijk van het type e-mailprogramma dat u hebt . Sommige programma's slaan e-mails op een server en anderen houden verwijderde e-mails in een prullenbak of prullenmand . Yahoo! Mail

Yahoo! Sports Mail zet meestal berichten verwijderd van uw inbox in de vuilnisbak . Deze afvalbak kan worden geleegd op elk gewenst moment . Als je je realiseert dat u per ongeluk hebt gewist een belangrijke e-mail , controleer je prullenbak . Berichten van uw Spam /Bulk folder kan niet worden opgehaald als ze eenmaal zijn verwijderd . De afvalbak is aan de linkerkant van het scherm onder de sectie mappen . Klikken op het woord " trash " tonen u de bestanden in deze bak .
Microsoft Outlook

Outlook
heeft een download die u zullen helpen terug te krijgen e - mails die zijn verwijderd . Zij bieden een gratis proefperiode voor deze downloaden op recoveryfiles.com of Undelete - All.com . Microsoft raadt ook proberen www.microsoft.com /downloads /nl /default.aspx of www.support.microsoft.com .
Prullenbak

Sommige e - mailprogramma's sturen verwijderde e - mails in de prullenbak . Controleer de prullenbak voor het legen om te zien of uw e - mail er is verzonden. De prullenbak bevindt zich meestal op het bureaublad van uw computer . Dubbelklikken op dit icoon te laten u de bestanden in de prullenbak te bekijken . Klik op het bestand dat u wilt markeren , klik dan rechts op . Een menu moet verschijnen en kunt u kiezen voor de e-mail moet worden opgehaald of geopend .
Overige belangrijke informatie

Als u een belangrijke e - mail hebt verwijderd en moeten om het terug te krijgen , probeer dan het inhuren van een data recovery specialist . Deze computer - savvy techs in staat zal zijn om u beter te helpen met het probleem . Als het langer dan 24 uur geleden is dat de e - mail te verwijderen , bel een recovery specialist . Voor minder dan $ 100 , kunnen ze komen bij u thuis om te diagnosticeren en oplossen van de problem.Printing of kopiëren van belangrijke e - mails kan belangrijke informatie op de toppen van je vingers te houden . Dit zal ook u met enige zekerheid te weten dat als de e - mail per ongeluk is gewist en kan niet worden opgehaald , zal je nog steeds een kopie te hebben.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe vindt u het MAC-adres voor…
·Hoe Set Up My Server 2003 Als …
·Wat zijn de gevaren van een st…
·Technologie die gebruikmaakt v…
·Hoe te Hookup Qwest 
·Hoe het opzetten van een Wi - …
·Hoe kan ik Internet Traffic ki…
·Hoe om muziek vanaf het intern…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster 
Hoe vind je je WEP-sleutel Zonder een ro…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Hoe kunt u uw Swamp Cooler Smell Good ? 
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
Hoe maak je een Wi - Fi -antenne Make Ou…
  Netwerken Articles
·Heeft een Ethernet Switch Work Net als e…
·Wat betekent het om een computer pingen …
·Link Aggregation Communications Protocol…
·Hoe te Alternatief Huidige spanningsval …
·Hoe te VoIP draad aan House Phone Lines 
·Hoe maak je een draadloos netwerk tussen…
·How to Set Up Wireless op een Linux Lapt…
·Hoe te Connect Wireless Cable Router 
·Hoe het opzetten van een netwerk met Ver…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com