Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Technologie die gebruikmaakt van vaste lengte Frames
Vaste lengte frames verzendt de gegevens via pakketjes of getimede transmissies tussen computers op een manier die lijkt op de overdracht van snelle , regelmatige pulsen . Netwerken die deze pakketten gebruiken verschillen van traditionele stroompaden , waarbij digitale data gewoon wordt verzonden in een continue stroom als een reeks bits of tekens . De opsluiting van data transmissies in een vaste lengte frames of pakketten , maakt een betere toegang tot beschikbare bitrates onder gebruikers dan de traditionele circuit geschakelde netwerken en maakt het ook mogelijk aangesloten computers tot tijd gegevens ontvangen en versturen op basis van een standaard tarief . Vaste lengte Frames en internet

vaste lengte frames zijn in datacommunicatie via het internet voor vele decennia . Bijvoorbeeld , de introductie van de T1 -diensten in 1984 bracht breedband data diensten aan universiteiten en andere grote instellingen in een tijd dat de gemiddelde consument niet zelf een computer thuis , en degenen die zich wist op relatief langzame telefoonmodems als zij zich bezighouden met online activiteiten helemaal . Het gebruik van vaste - lengte frames is niet de enige domein van T1 verbindingen . Meer moderne breedbanddiensten , zoals digitale abonneelijnen ( DSL ) , gebruikt 53 - byte vaste lengte frames om gegevens tussen gebruikers en een DSL- toegang multiplier , die het verkeer consolideert over het backbone-netwerk te voeren .
vroege ruimte telemetrie

vroege satellieten en ruimtesondes uitgezonden telemetrie via een stroom van vaste lengte frames . Aangezien de technologie geavanceerde , microprocessor - gebaseerde instrumenten en subsystemen werden vaker binnen nieuwe ruimtevaartuig . Deze voorschotten ingeschakeld flexibelere telemetrie systemen met hogere tarieven van de datadoorvoer en transmissies naar en van apparatuur aan boord werd efficiënt genoeg dat time division multiplexing , of TDM , niet langer nodig was .
Digital omroep

Digitale televisie -en radiosignalen gebruikt een stroom van vaste lengte frames om signalen te versturen vanuit hun zender torens om repeaters en de antennes van thuis consumenten . Het gebruik van vaste lengte frames in televisie- en radio-uitzendingen is een consistent kloksignaal waarmee consumentenelektronica ontvangen en omzetten digitale uitzending data , vervolgens vertalen naar een audio-of video-uitgang als ze de volgende datapakket ontvangen.
< Br >
Local Area Networks

Kleine computernetwerken
hebben een vaste lengte frames gebruikt om gegevens sinds hun relatief primitieve begin in de jaren 1960 uitzenden . In het begin van lokale netwerken , een mainframe computer gecommuniceerd met diverse aangehechte terminals , die meestal waren gehuisvest in hetzelfde gebouw of werden soms op afstand aangesloten via speciale telefoonlijnen . De Universiteit van Hawaï gebruikte vaste lengte frames in de ontwikkeling van ALOHANET , een baanbrekende inspanning in draadloze netwerken . ALOHANET uitgezonden vaste lengte frames tussen het mainframe en de terminals via een speciale radiofrequentie . De ALOHANET mainframe was ook in staat om het verifiëren van de pariteit bits het ontvangen en verzenden van een bevestigingssignaal wanneer het gegevens van een terminal, die het risico van het frame botsing en data corruptie of verlies geminimaliseerd ontvangen .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Internet Server Definition 
·Hoe maak je een Create Signatu…
·Hoe te optimaliseren Wild Blue…
·Hoe te 2Wire verwijderen 
·Hoe stel ik een e-mail Blast 
·Hoe Hook Up High Speed ​​Inter…
·Wat zijn protocollen ? 
·Hoe kan ik een externe antenne…
·Hoe afdrukken Online Quotes 
  Related Articles
Hoe te Multicast & UPnP-technologie insc…
Hoe te WiMax -technologie gebruiken 
Wat is Bluetooth -technologie? 
Beschrijving van de Bluetooth-technologi…
Wat is Bluetooth draadloze technologie ?…
EMS Technologie 
Draadloze communicatietechnologie 
Bluetooth Maakt gebruik van een laptop 
Wat is Wireless LAN -technologie? 
  Netwerken Articles
·Wat is een PCMCIA Wireless Card 
·Hoe je bandbreedte berekenen voor Device…
·Wat is een Filezilla Server ? 
·Functiebeschrijving voor een data Techni…
·Hoe het opzetten van Google Adsense 
·Wat betekent Fax over IP Mean ? 
·Hoe u uw huis Laptop draadloze Zorg 
·De Soorten extranet 
·Hoe te converteren naar dBi Km 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com