Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is een packet sniffing Recorder ?
Een packet sniffing recorder , ook wel bekend als een netwerk analyzer , is een computer programma of een stuk hardware ontworpen voor het opnemen en analyseren van het verkeer op een computernetwerk . Netwerkanalysatoren werden ontworpen om netwerkverkeer scannen voor het identificeren van problemen in het netwerk en het meten van prestaties. De door het netwerk analyzer verstrekte informatie kan worden gebruikt om de netwerkprestaties te optimaliseren en knelpunten te verwijderen . Hardware Netwerk Recorder
Network recorders kunnen veel harde schijf ruimte te gebruiken .

hardwarenetwerk recorder een fysiek apparaat dat het enige doel van scannen en analyseren van alle verkeer op een computer netwerk . Hardware netwerk recorders worden gebruikt op grote schaal netwerken waar de prestaties is essentieel , en ze zijn vaak gemonteerd op server racks . Hardware netwerk recorders zijn standalone apparaten , en afhankelijk van het model , kunnen ze ofwel worden benaderd via een terminal of via het apparaat zelf . Grootschalige netwerken kan veel gegevens tegelijk te duwen , en een hardware- netwerk recorder nodig heeft om substantiële gegevens opnamesnelheid alsmede in de ruimte hebben om zijn taak uit te voeren . Een speciale hardware netwerkrecorder poolen alle netwerkinformatie en zijn gebruikt voor een volledige analyse . Ook kunnen computers worden omgezet in hardware netwerk recorders als een alternatief voor het gebruik van een speciaal apparaat .
Software Network Analyzer
Software netwerk analyzers kan elke computer in een packet sniffer .

Een software netwerk analyzer is een computerprogramma dat alle netwerkverkeer dat komt of gaat door het systeem scant of snuift . Software netwerk analyzers werken op compatibele computers en zijn bedoeld voor incidentele netwerk scans . De software netwerk analyzer is een oplossing voor de occasionele netwerk checkup of bewuste scan wanneer netwerkgebruikers vermoedt dat er een knelpunt probleem . De software -oplossing kan ook worden gebruikt om te converteren en wijden een computer te registreren en analyseren van al het netwerkverkeer .
Controleren voor Sniffers
veilige gegevensoverdracht methoden zijn praktischer dan scannen voor sniffers .

Anti - packet - sniffer software controleert een netwerk om te zien of er een actief netwerk analyse programma of apparaat scannen verkeer . Anti - packet - sniffers zijn bedoeld voor het scannen van openbare netwerken voor inbraak evenals scannen particuliere netwerken om te controleren voor de luisteraars die niet moeten worden geluisterd. Anti - packet - sniffers kan onpraktisch zijn voor de dag-tot -dag te gebruiken . Daarom , met Secure HTTP , Secure File Transfer Protocol en Secure Shell overdrachtsnormen aan een kritische data overdracht coderen zijn een sterke inzet om hackers buiten te houden van uw gegevens omdat de pakketten ze kunnen ruiken onleesbaar zal zijn .
< Br >
Schadelijke Gebruik
Koffiehuis open netwerk routers zijn een makkelijk doelwit voor hackers .

Netwerkanalysatoren kunnen kwaadaardig worden gebruikt om persoonlijke en kritische gebruiker informatie te verzamelen van mensen die op een netwerk . Dit is het type programma een hacker gebruikt op een open Wi - Fi-verbinding om uw gegevens te stelen . Hackers netwerkanalysatoren om alle informatie wordt doorgegeven via een netwerk via een netwerk kunnen aansluiten opnemen. Alleen bedraad - netwerken vereisen een fysieke verbinding , welke draadloze netwerken eenvoudiger te breken in maakt . Veilige gegevensoverdracht normen dienen als een secundaire laag van bescherming tegen kwaadaardige netwerkanalyse want zelfs als de hacker verkrijgt de data , het is nog steeds versleuteld. Open, niet - versleutelde bestandsoverdracht via HTTP en FTP zijn een gemakkelijke prooi voor kwaadwillende netwerkanalyse .

Previous: No Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Cisco Aironet …
·Hoe het opzetten van een Secur…
·Hoe maak je een wachtwoord op …
·Hoe te delen mappen in OS X 
·Stappen voor het testen van ee…
·Hoe je Utorrent draaien als ee…
·Congestie in een LAN 
·Hoe maak je een Windows NTP-se…
·Hoe te verwijderen van een Dam…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Linksys CM100 Modem Specificaties 
·Hoe post ik Flash Films op Forums ? 
·Basis van de Ethernet -kabel 
·Hoe maak je een Belkin F5D7230 - 4 Passw…
·Authenticatie Vs . Autorisatie 
·Hoe een router gebruiken als Repeater 
·Hoe vindt u uw openbare IP 
·Hoe je Mac bestanden versturen naar een …
·Hoe een RJ - 45 Console Cable Wire 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com