Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe een router gebruiken als Repeater
Wanneer een computer om zich meer dan 300 meter van het dichtstbijzijnde toegangspunt Ethernet , een inrichting bekend als een repeater zal moeten worden gebruikt om een ​​signaal sterk genoeg om handhaven netwerkcommunicatie . Terwijl u kunt een repeater te kopen om ervoor te zorgen dat de signaalsterkte op een adequaat niveau wordt gehouden , kan je al een goedkope router in uw collectie van extra netwerk onderdelen die ook kan dienen als een repeater . Instructies
1

Sluit uw computer aan op de router met een standaard ethernetkabel . Moet u deze aansluiten op een van de downstream-poorten , niet de upstream , of WAN , port . Kopen van 2

Open uw webbrowser en voer het IP -adres van uw router . Normaal gesproken zal het IP-adres van de router iets wat lijkt op 192.168.0.1 zijn, moet je het standaard adres vinden in de handleiding van je router
3

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord . . Veel routers zullen gebruiken " admin" als de standaard vermelding voor zowel de gebruikersnaam en het wachtwoord , maar je kan nodig zijn om de handleiding voor uw specifieke router te raadplegen . Nadat het wachtwoord is ingevoerd , zal de router zijn eerste statuspagina weer te geven , met links naar de diverse administratie instellingen .
4

Zoek de pagina die u toelaat om het IP-adres van de router te wijzigen . Het adres moet worden gewijzigd zodat het niet hetzelfde als de belangrijkste router in het netwerk , of andere netwerkapparaten . Wanneer de hoofd router in het netwerk is ingesteld op 192.168.1.1 gebruiken , moet de router die wordt gebruikt als een repeater een groter aantal , bijvoorbeeld 192.168.1.2 of 192.168.1.10 , afhankelijk van het aantal apparaten op het netwerk .
5

Disable DHCP- server van de router . Deze instelling moet op dezelfde pagina als het IP-adres , maar elke router is een beetje anders . Wanneer de router normaal werkt , deze server een IP -adres aan elk apparaat dat is aangesloten . Omdat deze router wordt enkel als repeater , wordt de IP -adressen nu worden behandeld door de belangrijkste router in het netwerk .
6

Zet de DNS -server , als deze is geactiveerd . Deze functie wordt overgenomen door de belangrijkste router of door de ISP die de internetverbinding biedt om uw locatie worden genomen .
7

Schakel alle firewall die is ingebouwd in de router . Meestal kan dit worden gedaan in het hoofdstuk "Veiligheid" , en het kan vereisen dat u een aantal instellingen te wijzigen , afhankelijk van het merk en model van de router .
8

Verwijder alle items die zijn gevestigd in de sectie " Port Forwarding " . Op sommige routers , kan deze worden aangeduid als " Applications and Gaming , " en het laat bepaalde programma's aan minder - beperkte toegang tot het internet hebben .
9

Zet de modusschakelaar op " Gateway " of " Switch" als een dergelijke instelling is beschikbaar . Bovendien , als de router is een draadloze router en beschikt over de juiste instellingen , schakelt het draadloze toegangspunt of instellen om alleen functioneren als access point .
10

Sla de instellingen waar nodig op elke pagina , en herstart de router . Na routerlaarzen terug moet veranderingen toelaten om meer of minder als een eenvoudige repeater . Nu , je gewoon de router te verplaatsen naar de nieuwe locatie in het midden van de lange kabel termijn , sluit alle kabels en zet hem aan .

Previous: Next:
  routers
·Hoe maak je verbinding een Dia…
·Hoe je mensen blokkeren van be…
·Hoe te herstellen van een Belk…
·Is er een manier om Zet uw rou…
·Hoe de LAN-poorten Functionere…
·Hoe maak je verbinding een Wii…
·Hoe te verbinden 2 computers a…
·Hoe te WRT54GS Restart 
·De Standaard Inloggen voor D -…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Aanmelden voor Dish Network Broad…
·Hoe te wijzigen van een Subdomein 
·Voordelen van het hebben van een interne…
·Cloud Storage Debatten 
·Hoe maak je een iPod Shuffle Repair Na W…
·Hoe te verbinden twee computers op een m…
·Hoe om te zien andere computers aangeslo…
·How To : VoIP Bericht Met Openfire & Ast…
·MiWi Protocollen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com