Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe te verbinden twee computers op een modem in verschillende delen van het Huis
Er zijn twee manieren om twee computers aansluiten op een modem gebruiken wanneer deze computers zijn in verschillende delen van het huis . De eerste manier is om een draadloze router installeren en aansluiten van al uw computers op de modem draadloos . Deze methode werkt alleen als uw computers hebben Wi - Fi- antennes . De tweede manier om een ​​verbinding is met een bedraad - verbinding via een draadloze router gebruiken . Deze methode kan worden gebruikt voor computers met en zonder Wi - Fi-verbinding . Wat je nodig hebt
ethernetkabels
Toon Meer Aanwijzingen
vaste verbinding

Plaats 1 een Ethernet- kabel in de " To Computer " of "Ethernet " -poort op de achterkant van uw netwerk modem . Plaats het andere uiteinde van de Ethernet- kabel in de " WAN" poort op de achterkant van uw draadloze router . Dit verbindt de router met het internet en maakt het mogelijk om uw computer verbinding met het internet .

Place 2 een Ethernet- kabel in de "LAN " -poort nummer een en sluit het andere uiteinde van de Ethernet kabel in de "Ethernet " -poort aan de achterkant van uw computer . Dupliceer deze stap voor elke volgende computer waarmee u verbinding wilt maken met het netwerk . Gebruik LAN-poorten twee tot en met vier .

Macht op het netwerk modem 3 en wacht op de "Data " licht te knipperen . Schakel de router in en wacht tot de "Internet " licht te verlichten . Kort na , het licht voor elke LAN-verbinding branden , wat aangeeft dat de computer is aangesloten op de router hebben toegang tot internet .
Draadloze verbinding

Plaats 4 een Ethernet- kabel in de " To Computer " of "Ethernet " -poort aan de achterkant van uw netwerk modem . Plaats het andere uiteinde van de Ethernet- kabel in de " WAN" poort op de achterkant van uw draadloze router . Dit verbindt de router met het internet en maakt het mogelijk om uw computer draadloos verbinding met het internet .
5

Zoek het pictogram van Wifi Wizard in het gereedschap lade in de rechter bovenhoek van uw computer scherm . Het pictogram ziet eruit als signaal bars en rood , geel of groen kan zijn . Dubbelklik op het pictogram om de wizard te starten .
6

Selecteer " WIFI AAN" uit het drop - down menu in de linker bovenhoek van de wizard . Laat de computer te zoeken naar netwerken in uw omgeving . Dit kan even duren .
7

Zoek de naam van uw router in de lijst . Tenzij u de naam , het merk van de router met een reeks getallen naast het vertegenwoordigt meestal de naam van het netwerk veranderd .
8

Markeer de naam van uw netwerk , plaats een vinkje in het vakje naast " Save netwerk " en klik op " Connect ". Zodra het pictogram in het gereedschap lade groen , het Internet is klaar voor gebruik . Voer de stappen twee tot vijf voor elke volgende computer die u draadloos wilt verbinden met het netwerk .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een Motorola DSL M…
·Hoe te verbinden Mijn Linksys …
·How to Set Up een Paradyne Wir…
·Hoe maak je een modem installe…
·Hoe maak je een iPhone als een…
·Waarom is de telefoon Modem op…
·Welke kabel werkt Met een Spee…
·Hoe kan ik een Linksys Cable M…
·Waarom is mijn 56K modem Werke…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je op afstand uitschakelen mijn draa…
·Hoe het opzetten van een draadloze route…
·Hetzelfde IP-adres Conflict 
·Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
·Netwerk Routing Software 
·Hoe je DNS lookups Block 
·Hoe kan ik XP groepsbeleid Accounts en i…
·Verbinding maken met een externe compute…
·Hoe Hook Up een tweede computer naar een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com