Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Waarom is de telefoon Modem op mijn nieuwe Toshiba Laptop Geblokkeerd uit?
De haven voor een dial - up modem is een RJ - 11 -aansluiting , hetzelfde type dat wordt gebruikt in de wand aansluitingen voor telefoonlijnen . Als deze RJ - 11 -poort op uw Toshiba is geblokkeerd , kan dit erop wijzen de laptop is niet ontworpen voor dial - up gebruik . Veel nieuwere Toshiba computers voorgeconfigureerd geleverd met slechts Wi - Fi en Ethernet -connectiviteit . In dit geval is er geen interne telefoonmodem , zodat de hefboom wordt geblokkeerd elke poging tot het kader van de ontbrekende onderdelen voorkomen . Blokkeren vs wegwerken

Toshiba
gebruikt dezelfde fundamentele externe structuur voor meerdere laptop modellen en configuraties . Sommige modellen die een bepaalde instelling gebruikt zal hebben interne dial - up modems , terwijl anderen niet. Dus in plaats van een geheel andere behuizing die de telefoonaansluiting , Toshiba elimineert net dekt de poorten op modellen die niet zijn voorzien van de dial - up modem .
Internetverbindingen

Een groot deel van het huidige internet -inhoud vertrouwt op snelle breedbandverbindingen . Niet alleen heb je behoefte aan een snelle verbinding voor acties zoals streaming video of online gaming , maar gewoon de lancering van een aantal websites werkt veel beter dan snelle verbindingen dan meer dan dial - up . Om de gebruikerservaring te verbeteren en te voldoen aan de moderne eisen , Toshiba richt hun Internet- hardware op deze snelle verbindingen in plaats van de verouderde dial - up modems . Dit is net als de overgang van 3.25 - inch floppy disk drives naar cd-stations op computers : Het bedrijf volgt de vraag van consumenten . Als u wilt toevoegen in de oudere technologie , in dit geval een inbelmodem , moet u een model te kopen met die specifieke configuratie of voeg de functie als een aangepaste upgrade wanneer u de computer te kopen .
< br >
vinden Specificaties

de eenvoudigste manier om te controleren of uw Toshiba laptop heeft een telefoon modem is om te klikken op de tab " Product Support " op Toshiba's support website ( zie "Bronnen" ) , en selecteer uw volledige merk en model van de drop - down lijsten . Selecteer het tabblad " Gedetailleerde specificaties " en zoek het hoofdstuk " Communicatie " . Als enige draadloze en Ethernet-verbindingen op de lijst , heeft uw computer niet beschikt over een telefoon modem , en dit is de reden dat de poort wordt geblokkeerd . U kunt ook zoeken naar " RJ - 11 " onder " Ports . " Als je niet ziet dit vermeld , werd de laptop niet bedoeld als een telefoon - based modem hebben . Als uw model doet lijst een telefoon modem en RJ - 11 -poort , kan het blok tijdelijk beschermkap zijn. In dit geval contact op met Toshiba om uit te vinden hoe u veilig verwijderen van het blok .
Overwegingen

Als u een laptop gekocht zonder een inbelmodem en wilt toevoegen men , kunt u een interne of externe inbelmodem kopen van een computer elektronica retailer . Als u een interne modem te kiezen , hebben een licentie Toshiba reparatie persoon te installeren en verwijderen van het blok over de RJ - 11-connector . Als je het zelf doet , loopt u het risico waardoor uw garantie voor alles wat misgaat tijdens of na de installatie . Externe modems zal aansluiten op een poort op de computer , zodat u deze zelf installeren zonder zorgen over problemen met de garantie .

Previous: Next:
  modems
·Hoe te verbinden de Wireless M…
·Definieer Wireless Modem 
·Hoe te verbinden met het inter…
·Hoe je het kanaal van een Netg…
·Hoe kan ik een Clearwire modem…
·Hoe maak je een kabelmodem te …
·Hoe maak je een Comcast DSL -m…
·Hoe maak RJ11 naar RJ45 -aansl…
·Toegang tot een SpeedStream Mo…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
  Netwerken Articles
·Hoe te Kanalen voor Netgear WiFi Verande…
·Hoe te lezen Ping Testresultaten 
·Hoe de Voice Gevoeligheid bij SGR Verand…
·Hoe vindt u WEP- sleutel van uw computer…
·Hoe te rondzendadres Bereken 
·Hoe kan ik een Linksys Gateway Reset 
·Hoe om te onderzoeken wat er gaande is i…
·PCI Security Job Description 
·Hoe te bepalen van het aantal DNS Stop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com